Ova tri horoskopska znaka očekuje buran ljubavni april

Proleće i april. Sudeći po zvezdama, pripadnike pojedinih znakova čeka buran ljubavni period.

.

OVAN

Ako ste zauzeti:

Venera koja vlada vašim poljem partnerstva će da se retrogradno vrati u vaše polje tajni već početkom meseca i zadržaće se tamo do samog kraja aprila. Bićete skloni da nešto krijete od bračnog ili emotivnog partnera. Vaše čudno ponašanje izazivaće sumnju kod vašeg partnera, što može da dovede do nesuglasica i zahlađenja u odnosima. Nakon nekog vremena napetosti, konačno ćete izaći iz faze ćutanja i nadoknadićete dane povučenosti. Nećete direktno reći partneru šta je bio razlog vašeg čudnog ponašanja i o čemu ste toliko ćutali. Umesto toga ćete mu ispričati nekoliko verzija i ostaviti ga da sam donese zaključak. Nakon toga će se vaš odnos vratiti u ravnotežu.

Ako ste slobodni:

Venera, koja će se retrogradno vratiti u vaše polje tajni može vam doneti susret sa bivšom ljubavi, što će u vama probuditi stara osjećanja. Bivša ljubav neće biti ravnodušna, pa bi moglo da dođe do obnavljanja nekadašnje veze. Romansa će trajati dve-tri nedelje, do pred kraj mjeseca. Onda ćete povesti razgovor o onome što je dovelo do toga da se raziđete kada ste prvi put bili u vezi. Ako ne uspete da prevaziđete prošlost, ovog puta ćete se razići zauvek. Stariji Ovnovi će se uplesti u tajnu vezu i imaće velika očekivanja, jer će idealizovati drugu osobu. To će potrajati relativno kratko. Jedan nepromišljen potez druge osobe razbiće im iluzije i vratiti ih u realnost.

BIK
Ako ste u vezi:

Partner vam je privržen i nastojaće da vam udovolji. Vi ćete s druge strane, biti povučeni i zaokupljeni svojim problemima, pa nećete dovoljno pažnje posvećivati partneru. Vaša planeta, Venera će biti retogradna do polovine aprila. To će vas činiti udaljenim od partnera, pa se ovaj može osećati zapostavljeno i to će ometati vaš odnos. U drugoj polovini aprila Venera izlazi iz retrogradnog hoda, pa ćete i vi da se okrenete partneru i nastojaćete da nadoknadite propušteno. Pokazaćete partneru da vam je važan tako što ćete izaći na neko mesto gde oboje volite da budete. Obasipaćete voljenu osobu malim znacima pažnje. Najvažnije je da iskreno pokažete svoja osećanja.

Ako ste slobodni:

Neko koga poznajete od ranije, a koga niste duže vreme videli, ponovo će se pojaviti u vašem životu. Kako ste i ranije imali simpatije prema toj osobi, poželećete da je zavedete. Pri tome ćete delovati tajanstveno i harizmatično, čime ćete privući pažnju druge osobe. Između vas dvoje će doći do avanture koja će biti kratkog veka, jer će vam druga osoba priznati da ima druge planove u životu ali da nije mogla da vam odoli. Stariji Bikovi će biti zainteresovani za avanture i neće želeti da nešto umnogome menjaju svoje navike. Jedino što će na kratko promeniti je što će biti vrlo aktivni i dinamični u svojim avanturama, mada su po prirodi ležerni.

BLIZANCI
Ako ste u vezi:

Predložićete bračnom ili emotivnom partneru nešto što možete da radite zajednički, a što se odnosi na vaš zajednički život, porodicu i što vam donosi poboljšanje kućnog budžeta. Oboje ćete se složiti oko ulepšavanja vašeg stambenog prostora. Partner će biti oduševljen vašim predlozima i uključiće se u zajednički rad na onome oko čega se dogovorite.

U drugom delu aprila ćete otići na kraći izlet sa voljenom osobom na mesto gde je u blizini priroda gde možete oboje da se opustite i uživate. To može da bude planinski predeo ili neko jezero. Na tom putovanju ćete upoznati zanimljive ljude sa kojima ćete se družiti. Voljenoj osobi ćete poklanjati više pažnje na obostrano zadovoljstvo.

Ako ste slobodni:

Nedostajaće vam osoba sa kojom ste ranije bili u vezi. Shvatićete da je bio pogrešan potez to što ste se razišli i počećete da razmišljate kako da stupite u kontakt s njom. U slučaju da je uzrok razlaza bio do vas, vašom greškom, bićete spremni da to ispravite, a ako je to bilo zbog druge osobe, bićete spremni da oprostite. Naći ćete način da se vidite sa bivšim partnerom i imaćete realne šanse da obnovite vezu, ali pod uslovom da ne čekate dugo. Stariji Blizanci bićete privučeni osobom koja će vam slati suptilne signale da joj se dopadate. Nakon što joj priđete, ubrzo ćete saznati da je u vezi ili braku ali ćete pristati na tajnu vezu jer će vam se osoba veoma dopasti, prenosi Cosmopolitan.rs.

Izvor: N1