Datum venčanja otkriva sve tajne vašeg zajedničkog puta

Živite u pravoj bračnoj idili, ali hajde da vidimo kako numerologija predviđa vaš zajednički život. Numerolozi tvrde da upravo datum koji mladenci izaberu za izricanje sudbonosnog „DA“ može prilično odrediti put bračnog života.

.

Kako biste izračunali numerološki broj, saberite sve brojeve iz datuma i na kraju pročitajte objašnjenje.

Primer:

Datum venčanja: 23.09.2014. (2+3+9+2+1+4=21=2+1=3)

Značenje brojeva:

Numerološki broj 1 – Romantičan i nežan par koji teži potpunom skladu

Ovim datumom vlada Sunce što znači da su u ovoj bračnoj zajednici najvažniji optimizam i međusobno poverenje. Izbor datuma venčanja čiji zbir  daje jedan, otkriva da ste vrlo zaljubljen i nežan par. Vaš je susret bio vrlo romantičan, a vreme dok ste se zabavljali bilo je nezaboravno.

Pre nego što ste se odlučili za brak, temeljno ste analizirali jedno drugo, jer oboje želite da vaš brak uspe, zato u bračnoj zajednici težite potpunom sedinjenju sa partnerom. Izražena posesivnost i dominacija jednog partnera jedine su mane vašeg odnosa. 

Numerološki broj 2 – Decu možda jedini razlog za sklapanje braka

Ovim brakom vlada Mesec. Ako se odlučite za takav datum, moguće su dve krajnosti. Ili želite venčanje u najužem porodičnom krugu ili pravu javnu ceremoniju.

Pozititivna strana jeste vaša emocionalna zrelost oba partnera, a glavni razlog za sklapanje braka je želja za pravljenje potomaka. 

Majke oba partnera pretenduju da se mešaju u odnos, pa će emocionalna zrelost biti presudna za uspeh ovog braka.

Numerološki broj 3 – Brak iz interesa? Moguće razočaranje

Ako zaista želite da se venčate iz interesa, onda vam venčani dan sa zbirom tri savršeno odgovara kako biste popravili svoje materijalno stanje bračnim dogovorom.

Ipak, ako od braka očekujete puno, taj vam broj jamči razočaranje. Ova je veza pod vladavinom Jupitera, pa će se u njoj vrlo verovatno roditi mnogo dece, a porodični skupovi biće važan deo vašeg života. Mana ove zajednice može biti nedostatak snažnih emocija.

Numerološki broj 4 – Kao da vas je sudbina spojila, večna vernost  

Ovom bračnom zajednicom vlada Saturn. Parovi koji su za vjenčanje izabrali datum sa zbirom 4, vrlo su detaljno razmišljali o odgovornostima koje brak donosi, te pažljivo izdvojili svako “za” i “protiv” ove važne odluke.

Prema numerologiji, ovaj par kao da je spojila sama sudbina, jer ovaj datum venčanja znači vernost do groba. 

Numerološki broj 5 – Komunikacija sa partnerom na prvom mestu

Ovo znači da vam je u odnosu najvažnija komunikacija. U takvom odnosu vam nikada neće biti dosadno, često ćete putovati i menjati mesto boravka.

Mladi parovi, koji su se rano uzeli, uvek će pomagati jedan drugom da ostanu aktivni i dimanični. Oni su pravi primer braka, a njima vlada Merkur.

Numerološki broj 6 – Brak vam je nešto najvažnije u životu

Dobili ste blagoslov od Venere, koja vam omogućava pomirenje u svakoj situaciji. Ljubav, nežnost, mir i sreća jedni su od obeležja ovog braka. Partneri čuvaju svoj odnos od raznoraznih uticaja, ali im to ne pada teško, jer im je brak nešto najvažnije u životu.

Numerološki broj 7 – Budite spremni na promene plana

Uran vlada ovom vezom, a njegov broj sedam može označavati greške i ne baš uvek mudre odluke. Obe strane će zahtevati slobodu, pa se za ovaj datum venčanja, čiji je zbir brojeva sedam, najčešće opredeljuju partneri različitih vera i nacionalnosti.

Broj sedam označava iznenađenja svakog dana, a jednako može značiti i spas u poslednjem trenutku. Ako ste izabrali ovaj datum venčanja, budite spremni na svakodnevne promene planova. 

Numerološki broj 8 – Seks je važan deo bračne sreće

Ovaj datum venčanja pokazuje da želite slogu sa partnerom, pogotovo u seksualnom životu. Ovaj par se razume pogledima, bez reči, pa je tako na prvom sastanku već bilo jasno da su stvoreni jedno za drugo. 

Bićete složan i uspešan bračni par, kako u zajedničkom životu tako i u svim drugim područjima. Spremni se čak i da se žrtvujete za partnerovu karijeru.

Koji su horoskopski znaci najbolji u seksu?

Numerološki broj 9 – Okolnosti su protiv, ali ljubav pobeđuje

Vi generalno želite da vaš brak bude tajna. Pod uticajem Neptuna, moguće je da jedan od partnera pobegne od kuće, radi sklapanja braka.

Iako se čini kako su svi protiv ovog odnosa, on je sudbinski, jer je sklopljen na datum čiji je zbir brojeva devet. Partneri su duhovno vezani i spremni su podneti i najveće žrtve. 

Kineski horoskop za MART 2017.