Večeras je mlad Mesec: Da bi vas sreća pratila u 2017. godini, obavezno uradite ovo!

Vreme je za promene, mlad Mesec to zahteva do vas. Noć mladog Meseca je ispred nas. Da bi vas sreća i blagostanje pratilo u novoj godini, morate da ispoštujete ova tri rituala.

.

1. Prihvatite sve svoje neuspehe

Kada prihvatite svoje padove, suočićete se sa svojim problemima i možete lagano da krenete napred, ostavljajući teret iza sebe.

Mlad mesec simboliše novi početak, a i nova godina je na pragu, zato zakoračite u nove mogućnosti. Ustanite iz pepela i probajte sve ono što vam do sada nije uspelo. Bitno je samo da imate veru…

2. Zamislite sebe, kako ćete izgledati za tačno godinu dana

Zažmurite i na minut samo zamislite kako želite da izgledate za tačno godinu dana. Duhovno i fizički. Gde se vidite? Pored koga stojite? Sa kojim novcem raspolažete? Tokom godine imajte te ciljeve u glavi i krenite polako da ih ostvarujte. Bitno je da se zagledate u sebe i iskreno priznate šta vam je važno u životu.

3. Osnažite sebe

Jarac čija planeta trenutno preovlađuje, u znaku je muškarca. To vas tera da se povežete sa jakom, muškom stranom u sebi. Na taj način ćete postati nepobedive. Jarac vas tera da se borite, da istrajete…

Najvažnije od svega je da verujete u sebe. Potrebno je da verujete da će ova godina biti dobra, da će ova godina doneti sreću vama i vašim najbližim. Sa tim pozitivnim mislima prizvaćete samo dobre vibracije čije će ostvarenje podstaknuti mlad Mesec.

Vreme je za promene!

Izvor: stil