Astro

Kakav tip žene ne podnose: Bikovi ne vole površne, Ribe neženstvene, Škorpije one koje svuda trpaju nos...

Svaki muškarac ima ideal žene koja ga privlači, a takođe postoje i osobine koje ga odbijaju. Horoskop nam otkriva kakve žene odbijaju muškarce prema horoskopskom znaku.

15.07.2020. - 20:00h
Žene
Ženefoto: Depositphotos/IgorVetushko

STRELAC

Koliko god da je zaljubljen, Strelac će vrlo brzo izgubiti interesovanje ako sazna da je žena prilično ljubomorna. Dakle, on izbegava žene koje su zahtevne i prave ljubomorne scene. Takođe ne podnosi žene koje ga teraju da prekine svoja prijateljstva. Strlac ne voli da ga „guše“ – njemu je potrebna sloboda. Prema tome, ne može da održi vezu sa ženom koja je posesivna i ima prevelike zahteve.

JARAC

Jarac se zaljubljuje teško i ocenjuje žene kroz lične testove pre nego što odluči da uđe u vezu sa njom. Istina je da će izbeći bilo koju vrstu kontakta sa ženom koja voli da tračari, koja se ponaša dramatično i takođe ako je nestalna, rasipnik i neuravnotežena! Ukoliko pričate o svom ličnom životu pred njegovim prijateljima, ako loše reagujete, ako ćete koketirati sa drugima, trošite novac nesmotreno, a posebno ako ne pokušate da unesete ravnotežu u vaš život, on će pobeći od vas što brže moguće!

VODOLIJA

Čak i najlepša devojka na svetu neće zadržati Vodoliju ukoliko je prgava i ako je venčanje njen glavni interes! Sigurno je da će izbeći ženu koja će tražiti njegov mobilni telefon, koja želi da upozna njegove roditelje i koja stalno govori o svadbi i deci. Osim toga, Vodoliju odbijaju stidljive, plašljive žene, koje se plaše da preuzmu rizik i deluju spontano!

RIBE

Muškarca rođenog u horoskopskom znaku Ribe odbijaju žene koje se oblače uglavnom sportski, koje su stalno u farmerkama i koje nisu senzualne i ženstvene. Pored toga, njega odbijaju žene koje imaju slab rečnik, psuju i viču dok govore i žene koje su sve vreme pune energije. On će izbeći ženu koja deluje kao da zna sve ili koja je površna i ne prati emocije i instinkte!

Izvor: zenski magazin