Astro

Kakav tip žene ne podnose: Bikovi ne vole površne, Ribe neženstvene, Škorpije one koje svuda trpaju nos...

Svaki muškarac ima ideal žene koja ga privlači, a takođe postoje i osobine koje ga odbijaju. Horoskop nam otkriva kakve žene odbijaju muškarce prema horoskopskom znaku.

15.07.2020. - 20:00h
Žene
Ženefoto: Depositphotos/IgorVetushko

LAV

Lav izbegava žene koje govore o svojoj bivšoj vezi, ili izgledaju kao da su i dalje zaglavljene sa svojim bivšim – PARTNEROM! Štaviše, ne voli žene koje ne vode računa o svom izgledu. Ako žena pored njega nije seksi, osećaće se odbijenim! Još jedna stvar koja može da ga “ohladi” odmah je kada žena postane neprijateljski raspoložena prema njemu! Ukoliko kažete: “Donosim više novca u kuće nego ti.”, Lav će nestati iz vašeg života.

DEVICA

Devica muškarac se ne slaže sa ženom koja je površna i koja nije obrazovana ili koja samo brine o zabavi. Muškarca Devicu odbijaju žene koje stalno pričaju o svom izgledu i misle o izlascima, piću, klubovima, zabavama… Smatra da sa takvom ženom nema ništa zajedničko. Žena koja će ga uzbuditi, mora prvo da uzbudi njegov um.

VAGA

Vaga muškarac je generalno opušten. Ukoliko mu se sviđa vaš izgled napraviće kompromis. Međutim, on ima svoj lični ukus. Njega odbijaju žene koje nemaju svoj stil i svoju posebnu ličnost. Štaviše, izgubiće svoj interes ako je žena sve vreme tmurna i sasvim zatvorena u sebe. Ne zaboravite da ovaj muškarac želi odlučnu, dinamičnu ženu koja će biti senzualna i puna života.

ŠKORPIJA

Misteriozni čovek zodijaka, Škorpija, je muškarac sa neobičnim ukusom! Njega odbijaju žene koje slede taktiku da ga osvoje i zadrže pored sebe. Ako, na primer, ne podignete slušalicu zato što pratite taktiku, njega će to ohladiti. Osim toga, postaje emocionalno uznemiren i ne voli kad je žena prilično radoznala i želi da zna i nauči sve. Postoje lične stvari, posebni trenuci i tajne koje ne želi da otkriva i ne voli kada žena gura svoj nos svuda!