Astro

Kakav tip žene ne podnose: Bikovi ne vole površne, Ribe neženstvene, Škorpije one koje svuda trpaju nos...

Svaki muškarac ima ideal žene koja ga privlači, a takođe postoje i osobine koje ga odbijaju. Horoskop nam otkriva kakve žene odbijaju muškarce prema horoskopskom znaku.

15.07.2020. - 20:00h
Žene
Ženefoto: Depositphotos/IgorVetushko

OVAN

Ovan izbegava ženu koja želi da promeni njegove navike, njegov način razmišljanja i delovanja! Dakle, ako ste počeli da izlazite i preuzeli inicijativu da ga polako nagovorate da menja svoje navike, on će vas definitivno izbegavati. Ovan će nastaviti svoj brzi život u ritmu omiljene muzike! Imajte na umu da muškarac Ovan želi da nametne granice, pravila i ograničenja. Ili ćete ga prihvatili takvog kakav je ili je bolje da odmah krenete u potragu za nekim drugim.

BIK

Ne postoji način na koji se Bik može slagati sa ženom koja je nestabilna i površna. Bik mrzi žene koje menjaju odluke i ideje ili su često neraspoložene. Ni u kom slučaju ne vole žene koje su nervozne, razdražljive ili sa jakim reakcijama! Ako stalno menjate svoje mišljenje i delujete prilično impulsivno, stvarate osećaj da još uvek niste našli muškarca kakvog želite, a onda će se Bik veoma teško emotivno otvoriti i uložiti svoje vreme u nešto trajno i stabilno!

BLIZANCI

Žena koja misli sve vreme o svojoj majci ili porodici i deci i želi da ostane kod kuće ne odgovara ukusu Blizanaca! Čak i ako ima interes prema ženi koja ima ove karakteristike, on će se brzo osećati pritisnuto i vrlo brzo gubi interesovanje, erotiku i strast! Osim toga, on ne može da traje dugo sa ženom koja ima tabue i stereotipe! Muškarac Blizanac želi da bude sa nezavisnom, liberalnom ženskom osobom, sa modernim shvatanjima.

RAK

Muškarca rođenog u znaku Rak odbijaju žene koje su dinamične, nezavisne, koje čvrsto stoje na nogama i stavljaju prioritet na posao i napredak u karijeri. Štaviše, ne voli kada žena izgubi svoju ženstvenost, kad razgovara ružnim izrazima, kada je njena haljina prilično sportska ili previše ekscentrična! Ne zaboravite da je Rak tradicionalan čovek, više voli “mace” žene, dok će ga žene “tigrovi” uplašiti i sigurno će nestati.