Kakav tip žene ne podnose: Bikovi ne vole površne, Ribe neženstvene, Škorpije one koje svuda trpaju nos...

Svaki muškarac ima ideal žene koja ga privlači, a takođe postoje i osobine koje ga odbijaju. Horoskop nam otkriva kakve žene odbijaju muškarce prema horoskopskom znaku.

Ilustracija, foto: Sjale/Shutterstock
Ilustracija, foto: Sjale/Shutterstock
.

OVAN

Ovan izbegava ženu koja želi da promeni njegove navike, njegov način razmišljanja i delovanja! Dakle, ako ste počeli da izlazite i preuzeli inicijativu da ga polako nagovorate da menja svoje navike, on će vas definitivno izbegavati. Ovan će nastaviti svoj brzi život u ritmu omiljene muzike! Imajte na umu da muškarac Ovan želi da nametne granice, pravila i ograničenja. Ili ćete ga prihvatili takvog kakav je ili je bolje da odmah krenete u potragu za nekim drugim.

BIK

Ne postoji način na koji se Bik može slagati sa ženom koja je nestabilna i površna. Bik mrzi žene koje menjaju odluke i ideje ili su često neraspoložene. Ni u kom slučaju ne vole žene koje su nervozne, razdražljive ili sa jakim reakcijama! Ako stalno menjate svoje mišljenje i delujete prilično impulsivno, stvarate osećaj da još uvek niste našli muškarca kakvog želite, a onda će se Bik veoma teško emotivno otvoriti i uložiti svoje vreme u nešto trajno i stabilno!

BLIZANCI

Žena koja misli sve vreme o svojoj majci ili porodici i deci i želi da ostane kod kuće ne odgovara ukusu Blizanaca! Čak i ako ima interes prema ženi koja ima ove karakteristike, on će se brzo osećati pritisnuto i vrlo brzo gubi interesovanje, erotiku i strast! Osim toga, on ne može da traje dugo sa ženom koja ima tabue i stereotipe! Muškarac Blizanac želi da bude sa nezavisnom, liberalnom ženskom osobom, sa modernim shvatanjima.

RAK

Muškarca rođenog u znaku Rak odbijaju žene koje su dinamične, nezavisne, koje čvrsto stoje na nogama i stavljaju prioritet na posao i napredak u karijeri. Štaviše, ne voli kada žena izgubi svoju ženstvenost, kad razgovara ružnim izrazima, kada je njena haljina prilično sportska ili previše ekscentrična! Ne zaboravite da je Rak tradicionalan čovek, više voli “mace” žene, dok će ga žene “tigrovi” uplašiti i sigurno će nestati.

.

LAV

Lav izbegava žene koje govore o svojoj bivšoj vezi, ili izgledaju kao da su i dalje zaglavljene sa svojim bivšim – PARTNEROM! Štaviše, ne voli žene koje ne vode računa o svom izgledu. Ako žena pored njega nije seksi, osećaće se odbijenim! Još jedna stvar koja može da ga “ohladi” odmah je kada žena postane neprijateljski raspoložena prema njemu! Ukoliko kažete: “Donosim više novca u kuće nego ti.”, Lav će nestati iz vašeg života.

DEVICA

Devica muškarac se ne slaže sa ženom koja je površna i koja nije obrazovana ili koja samo brine o zabavi. Muškarca Devicu odbijaju žene koje stalno pričaju o svom izgledu i misle o izlascima, piću, klubovima, zabavama… Smatra da sa takvom ženom nema ništa zajedničko. Žena koja će ga uzbuditi, mora prvo da uzbudi njegov um.

VAGA

Vaga muškarac je generalno opušten. Ukoliko mu se sviđa vaš izgled napraviće kompromis. Međutim, on ima svoj lični ukus. Njega odbijaju žene koje nemaju svoj stil i svoju posebnu ličnost. Štaviše, izgubiće svoj interes ako je žena sve vreme tmurna i sasvim zatvorena u sebe. Ne zaboravite da ovaj muškarac želi odlučnu, dinamičnu ženu koja će biti senzualna i puna života.

ŠKORPIJA

Misteriozni čovek zodijaka, Škorpija, je muškarac sa neobičnim ukusom! Njega odbijaju žene koje slede taktiku da ga osvoje i zadrže pored sebe. Ako, na primer, ne podignete slušalicu zato što pratite taktiku, njega će to ohladiti. Osim toga, postaje emocionalno uznemiren i ne voli kad je žena prilično radoznala i želi da zna i nauči sve. Postoje lične stvari, posebni trenuci i tajne koje ne želi da otkriva i ne voli kada žena gura svoj nos svuda!

.

STRELAC

Koliko god da je zaljubljen, Strelac će vrlo brzo izgubiti interesovanje ako sazna da je žena prilično ljubomorna. Dakle, on izbegava žene koje su zahtevne i prave ljubomorne scene. Takođe ne podnosi žene koje ga teraju da prekine svoja prijateljstva. Strlac ne voli da ga „guše“ – njemu je potrebna sloboda. Prema tome, ne može da održi vezu sa ženom koja je posesivna i ima prevelike zahteve.

JARAC

Jarac se zaljubljuje teško i ocenjuje žene kroz lične testove pre nego što odluči da uđe u vezu sa njom. Istina je da će izbeći bilo koju vrstu kontakta sa ženom koja voli da tračari, koja se ponaša dramatično i takođe ako je nestalna, rasipnik i neuravnotežena! Ukoliko pričate o svom ličnom životu pred njegovim prijateljima, ako loše reagujete, ako ćete koketirati sa drugima, trošite novac nesmotreno, a posebno ako ne pokušate da unesete ravnotežu u vaš život, on će pobeći od vas što brže moguće!

VODOLIJA

Čak i najlepša devojka na svetu neće zadržati Vodoliju ukoliko je prgava i ako je venčanje njen glavni interes! Sigurno je da će izbeći ženu koja će tražiti njegov mobilni telefon, koja želi da upozna njegove roditelje i koja stalno govori o svadbi i deci. Osim toga, Vodoliju odbijaju stidljive, plašljive žene, koje se plaše da preuzmu rizik i deluju spontano!

RIBE

Muškarca rođenog u horoskopskom znaku Ribe odbijaju žene koje se oblače uglavnom sportski, koje su stalno u farmerkama i koje nisu senzualne i ženstvene. Pored toga, njega odbijaju žene koje imaju slab rečnik, psuju i viču dok govore i žene koje su sve vreme pune energije. On će izbeći ženu koja deluje kao da zna sve ili koja je površna i ne prati emocije i instinkte!

Izvor: zenski magazin