Najseksepilniji horoskopski parovi: Lavovi se pale na žestok seks, a Jarčevi...

Lavovi se pale na žestok seks, Škorpije su nezasite, Blizanci i Ovnovi su majstori seksa na brzaka... Šta horoskopski znak govori o našim seksualnim afinitetima?

.

OVAN
Voli da pokaže dominaciju i u krevetu. Seksualne energije ima na pretek i vrlo je strastven. Voli sve poze u kojima može da diktira tempo i potčini partnera. Dobro se slaže sa svim vatrenim i vazdušnim znacima.

BIK
Izuzetno senzualan i maštovit, ima sposobnost da oseti šta partnera najviše uzbuđuje. Voli sve poze i dugu predigru. Posebno mu odgovaraju osobe rođene u znaku Škorpije, kao i ostali vodeni znaci...

RAK
Izuzetno osećajan znak kome je potrebno da voli da bi u seksu mogao da pokaže svoju nežnost i umeće. U suprotnom, neće biti preterano inspirisan. Poze koje voli su one u kojima može da ima blizak kontakt sa partnerom. Odgovaraju mu zemljani znaci.

BLIZANCI
Ne spada u grupu seksualnih znakova, ali ume da iznenadi. Njegovo najjače oružje je umetnost zavođenja. Voli da priča tokom seksualnog odnosa. Odgovaraju mu akrobatske poze, a odlično se uklapa sa Strelcem i Vodolijom.

LAV
Želja da bude najbolji ga ne napušta ni u seksu - uvek je spreman na sve. Voli žestok i aktivan seks i poze u kojima može sve da posmatra. Odgovaraju mu Ovnovi i Vage.

DEVICA

Ovaj znak ima poteškoće da se opusti tokom seksualnog čina, tako da mu ogovaraju klasične poze, poput misionarske. Dobro se slaže sa Jarčevima i Ribama.

VAGA
Uživa u zavođenju i u seksu je vrlo zahtevna. Smatra da zaslužuje najbolje, a partner će takođe dobiti potpuni užitak. Voli poze koje otkrivaju sve njene čari. Dobro se slaže sa Ovnovima i Vodolijama.

 

ŠKORPIJA

U vezi joj je seks najvažniji pa je u krevetu više nego dobra. Voli neobične poze. Odgovaraju joj Bikovi, Ribe i Rakovi.

STRELAC

Po prirodi je hladan i nemaštovit, tako da voli konzervativne poze i poze u kojima je partner dominantniji. Slaže se sa Škorpijom, Bikom i Rakom.

JARAC
U krevetu je veoma slobodan i originalan, ali je i sklon čestim avanturama. Uzbuđuje ga sve, posebno provokativan izgled. Najviše voli poze u stajaćem položaju. Odgovaraju mu svi vatreni i vazdušni znaci.

VODOLIJA
Ovaj znak u seksu voli sve i uvek je otvoren za inovacije. Sve ono čega se drugi možda stide, njemu nije strano. Uzbuđuje ga šapat. Uklapa se sa Blizancima i vatrenim znacima.

RIBE
U krevetu umeju da načine pravu magiju. Posebno ih uzbuđuje maženje stopala i strastven poljubac. Vole sve prisnije poze. Najviše im odgovaraju Rakovi, Škorpije i Device.

Izvor: zena.blic.rs