Život

Izrazite svoj stil sa XperiaTM T3 pametnim telefonom

Kompanija Sony Mobile Communications („Sony Mobile“) sinoć je na Private View zabavi obeležila dolazak elegantnog Xperia T3 pametnog telefona na srpsko tržište.
15.08.2014. - 14:44h

Veliki broj partnera iz regiona i predstavnika medija imao je priliku da se upozna sa ključnim karakteristikama ovog laganog i izuzetno tankog pametnog telefona. Događaju su takođe prisustvovali i modni dizajneri i druge poznate ličnosti, kao što su Bata Spasojević, Predrag Nerić, Valentina Obradović i mladi glumac Bojan Perić, koji potvrđuju sve jaču vezu između dizajna i tehnologije.

Tokom večeri, u opuštenoj i prijatnoj atmosferi, goste je zabavljao Blah Blah bend, a iznenađenje večeri bio je umetnički performans sinhronog plivanja, koji je na simboličan način predstavio lepotu i gracioznost proizvoda.

„U Sony Mobile-u cilj nam je stalno pomeranje granica u pogledu dizajna, što nas je dovelo do toga da stvorimo naš najlepši vrhunski pametni telefon – Xperia T3“, rekao je Ying Shao, dizajner proizvoda u Sony Mobile-u. Korak ka ostvarenju ovog cilja predstavlja i saradnja sa priznatim nemačkim fotografom Bendžaminom Kaufmanom i njegovim serijalom izvrsnih i jedinstvenih fotografija koje su inspirisane Xperia T3 pametnim telefonom.

Bendžaminove fotografije sadrže elemente prepoznatljivog dizajna modela Xperia T3, kombinujući boje i oblike koji odgovaraju elegantnom obliku njegovog kućišta. Jedinstveno „ogledalo“ od nerđajućeg čelika koje uokviruje uređaj predstavljeno je reflektujućim morskim talasima, dok su bela, crna i ljubičasta, odnosno varijante boja uređaja, takođe naznačene u paleti boja pejzaža koji ostavlja bez daha.

Xperia T3 je pametni telefon stvoren za one koji žele da se istaknu u društvu. Predivno oblikovan, u kućištu od nerđajućeg čelika, koje „odražava“ svet oko vas, Xperia T3 je lagan i ultra tanak, a jednako ga je zadovoljstvo gledati i držati u ruci.

Savršen za korisnike za stilom koji ne žele da prave kompromise po pitanju dizajna ili tehnologije, Xperia T3 će biti dostupan u maloprodaji od sledeće nedelje po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 49.999,00 dinara.