Život

Popularna „Tračara“ od 24.juna ulazi u 2. sezonu na kanalu Prva Plus

Od 24. juna, svakog radnog dana u 23.30h na kablovskom kanalu Prva Plus možete gledati 2. sezonu hit tinejdžerske serije „Tračara“. Nastavljamo da pratimo glavne junake koji su na završnoj godini srednje škole, a najveći deo priče posvećen je odnosu između Bler i Čaka. Oni u početku negiraju bilo kakve emocije, što ih dodatno uvlači u probleme.
17.06.2014. - 16:05h


Očekuje vas mnogo neočekivanih obrta. A za prave fanove serijala, evo nekoliko zanimljivosti:
- Producenti nisu želeli da Ed Vestvik igra Čaka Basa, insistirajući da “on više izgleda kao serijski ubica nego kao romantični heroj”.
- Vilijam Boldvin, koji igra odsutnog oca Serene van der Vodsen, izbegavao je da uživo vidi svoju ćerku u seriji, Blejk Lajvli, sve do pred samo snimanje,kako bi mogao da dočara što uverljivije njihovu zategnutu vezu.
- Kristen Bel, ozloglašeni glas tokom svih 6 sezona Tračare, prosiktala je da bi volela da je dobila neku zlobnu rolu i zapravo se pojavila likom kao Tračara u poslednjoj sezoni serije.
- Serija je postalo toliko popularna da su turu razgledanja lokacija u Njujorku gde se snimala serija Tračara organizovali isti ljudi koji su organizavali i poznatu turističku atrakciju “turu Seks i grad”.

Više o seriji kao i dnevne najave epizoda pogledajte obavezno na sajtu Prva Plus.