Život

Kad on ima najbolju drugaricu

Muško-ženska prijateljstva su retka, to je istina, ali ne znači da nisu moguća. Najčešće muškarci koji su odrastali bez oca ili su bili jedino muško dete u porodici sklapaju prava prijateljstva sa ženama. No, kad stupiš u vezu sa dečkom koji ima najbolju drugaricu sigurno nije lako naći način kako da se odnosiš prema njoj i njihovom prijateljstvu.
11.06.2014. - 11:10h

Kada zaista treba da se zabrineš?

Ukoliko je njegova drugarica u početku rezervisana prema tebi to ne znači da među njima postoji nešto što bi treblo da te zabrine. Jer i ona ne želi da svog prijatelja vidi povređenog, tako da joj treba vremena da te upozna i protumači tvoje namere. Ali ako ta rezervisanost potraje, ili pak preraste u odbojnost i izbegavanje onda bi trbelo da popričas sa svojim dečkom i da ti otvoreno kaže sta misli u čemu je njen problem. Možda joj se jednostvano ne dopadaš kao osoba, ali ako je prava prijateljica trebalo bi da poštuje njegov izbor i prema tebi se odnosi pristojno.

Pravi alarm da tu nisu čista posla je ukolioko on provodi više vremena s njom nego s tobom ili ako vas dvoje ne možete da provodite vreme u dvoje jer je ona sveprisutna. Moguće je da postoje neka neraščišćena osećanja i nikako nemoj prećutkivati svoju sumnju. Nemoj baš da ga napadneš, možda on nije baš svestan njenih osećanja prema njemu, ali je mnogo gore ako ih ignoriše.

Ako je reč o pravom prijateljstvu, ponašaj se dostojanstveno, a ne kao ljubomorna klinka, jer ne bi bilo pametno da se dovedes u situaciju da bira između tebe i najbolje prijateljice!

Pročitajte i šta da radite kada vaša drugarica postane ljubomorna na drugu zajedničku drugaricu!

Izvor: teen