Život

Dečko u školi, da ili ne?

Lepo je kada imaš voljenu osobu pored sebe, a pogotovo u školi. Naravno kao i ostale stvari i ljubav u školi ima svoje mesto.
02.06.2014. - 15:19h

Često se pred nama tinejdžerima postavlja pitanje da li je ljubav u školi prednost ili mana ?

Na samom početku istakla bih prednosti koja se ogleda u mogućnosti da dečka možeš viđati svakog dana, na odmoru, u prolazu, ukradeš vrlo često pogled i osmeh. Prednost je i to što pred pismeni iz matematike, kontrolni iz hemije, ili kad razredni pita istoriju možeš da akumuliraš svu pozitivnu energiju ovog sveta i da je iskoristiš kako bi dobila čistu peticu.

To sve deluje idealno i bajkovito, ali šta ćemo sa onima koji su bili zaljubljeni pa ostavljeni? Kako ce oni podneti sve odmore, grupna okupljanja, pismene? Kako da sakriju sjaj u oku i povrijedjenost jer su ostavljeni?

To su veoma velike dileme s kojima se mi tinejđeri svakodnevno suočavamo. Ako dođe do svih ovih situacija budite ljudi i ako je moguće pokušajte da ostanete u dobrim odnosima.

Ukradite po koji prijateljski zagrljaj, osmeh, pogled ali nikada ne zaboravite, kao i to da ste vi nekome , svojom posebnošću ulepsavali dane. Uvek budite svesni svoje unutrašnje lepote koja će u vaš život doneti svu ljubav ovog sveta.

I možda najvažnije, nemojte žuriti da odrastete već se učite ljubavi svakog dana.