Život

Kako šarmirati simpatiju, a potom ga i smuvati?

S obzirom da uveliko živimo u 21. veku koji je doneo velike promene u vezi s muvanjem, muško – ženskim odnosima i zaljubljivanjem, mnoga nepisana pravila su pala u vodu i više ne važe u realnosti.
04.02.2014. - 13:42h

Dečaci uveliko gledaju pripadnice ženskog pola kao sebi ravnopravne, a ponekad se čak i uplaše ženske slobode i samostalnosti ali ne smeju to javno da priznaju.

S druge strane, i devojke se veoma razlikuju od onih nekadašnjih. Na žalost, mušku pažnju često osvaja ona devojka sa najvećim atributima ili sa najviše šminke na licu, ali ipak se desi da i one neupadljive, povučene i nenametljive dobiju poslednju bitku u osvajanju simpatija.

Kako ga osvojiti?

Ne moraš biti na štiklma, uskoj haljinici u kojoj se vidi da ti nije prijatno, našminkana da te ni rođena majka ne može prepoznati. Mnoge devojke misle da je ovo presudno, ali nisu svesne da nema potrebe da budu takve.

Kao prvo, nije ni toliko bitno kako si obučena ali ako ti je već stalo do toga da se doteruješ, obuci nešto u čemu ćeš se osećati prirodno, slobodno i pre svega prijatno!

Šminka nije toliko potrebna ali ako je već nosiš pobrini se da ti nosiš šminku, a ne da ona nosi tebe!

Ako hoćeš da mu zapadneš za oko, a kasnije i za srce, ne bi bilo loše pronađeš neke interesantne stvari na Jutjubu poput smešnih videa, NBA ili NFL snimaka ili neke druge sportske zanimljivosti.

Ili, još bolje, možeš biti prirodna i pričati o stvarima koje znaš i koje su ti bliske čisto da vidiš da li imate ikakvu zajedničku temu i istovremeno proveriš ko je zapravo taj dečko s kime bi želela da stupiš u vezu.

Ukoliko ste već dogovorili sastanak - čemu štikle?

Ako ideš sa dečkom koji ti se dopada i koga potajno simpatišeš zaboravi štikle i nemoj biti svečano obučena. Ponašaj se i izgledaj prirodno, a ne kao da si krenula u operu jer mu svojom garderobom šalješ poruku da si se baš za njega veoma dugo spremala.

Na kraju večeri ili samog viđenja ako si sigurna da je on taj i da ste se baš lepo slagali obavezno ga pitaj za njegov broj mobilnog, ali potrudi se da to deluje nenametljivo.

Ako si dovoljno hrabra i uverena da su simpatije obostrane, reci mu da ćes se javiti kako biste ponovili izlazak. Momci obožavaju devojke koje preuzimaju inicijativu i koje su pune samopouzdanja.

Time si većinu posla već obavila, a za naredni sastanak ponovo budi prirodna i zasigurno ćeš ga osvojiti.