Život

Pet stvari koje žene ne podnose kod muškaraca

Spisak stvari koje žene ne tolerišu muškarcima je podugačak, šta više, dopunjuje se svakodnevno. Osim što nežniji pol nervira kada pogledom “skidate” druge žene, dodirujete genitalije, zaboravljate ono što vam kaže ili kad se nepotrebno razmećete kako biste ostavili dobar utisak u društvu, evo spiska od pet stvari koje posebno izluđuju žene…
10.01.2014. - 12:44h

Selektivno slušanje

Muškarci širom planete imaju slične “rituale” - hipnotisano sedenje ispred televizora i gledanje omiljenog programa dok supruge ili devojke pokušavaju da započnu razgovor sa njima. Ne treba izgubiti iz vida da su muškarci manje od žena sposobni za “multitasking” i da često nisu sposobni da rade više stvari istovremeno. Zbog toga televizor skoro uvek pobeđuje, ali ne zaboravite da žene mnogo više nervira ako se pretvarate da ih slušate, ili još gore ako ih selektivno slušate, nego da ih ne slušate uopšte!

Puštanje “gasova”

Ovo je potez kojim ćete definitivno odbiti svaku ženu! Iako vam je “puštanje gasova” možda bilo zanimljivo u školskim danima, ne zaboravite da su ti dani davno iza vas i da je takav čin nedopustiv u zrelim godinama, pa se nemojte se začuditi ako umesto burne noći u krevetu, dobijete ledeni dodir “leđa o leđa”.

“Muški” grip

Za razliku od žena muškarci preuveličavaju simptome čak i najmanje prehlade. Istraživači sa Kembridža su otkrili da su evolutivni faktori možda uticali na činjenicu da su muškarci ranjiviji i sumnjičaviji kada je reč o bolestima. To što ste prehlađeni ne znači da treba da se ponašate kao beba!

Razgovor o bišim devojkama

Ako mislite da je priča o srednjoškolskoj ljubavi benigna, varate se. Bez obzira na sve, pominjanje bivših ljubavi ne samo da može da iritira sadašnjeg partnera, već može i ozbiljno da ga uvredi. Zato je najbolje da ovo “područje” zaobilazite u širokom luku.

Razgovor o majci

Slična situacija je i sa majkama...  Možda se vaša voljena neće osećati ugroženo kada govrite o nekom tako bezopasnom kao što je vaša mama, ali ne zaboravite da su žene i svekrve prirodni “neprijatelji”. Posebno obratite pažnju da ne izgovarate rečenice tipa: “Moja mama pravi najbolju pitu od jabuka…” To vas može koštati dezerta, a možda i večere…