Život

Top pet najgledanijih rijaliti emisija u svetu

Kada se osvrnemo na odlazeću 2013. godinu i analiziramo je sa aspekta zabavnih sadržaja koji su nam bili ponuđeni, možemo zaključiti da je, sve u svemu, bilo veselo. Od koraka do plesa, preko modela do faktora x. Mozda zvuči zamršeno, ali preziveli smo.
25.12.2013. - 13:02h

1.''Dancing with the Stars'' (Ples sa zvezdama), američki rijaliti šou koji je zasnovan na konceptu Britanskog šoua ''Strictly Come Dancing'' (Striktno ples), gde se poznate ličnosti u saradnji sa profesionalnim plesačima takmiče jedni protiv drugih sve dok tokom nedeljnih eliminacija ne ostane samo jedan par, dostigao je prvo mesto na top listama najgledanijih šou programa u svetu.

2.’’Keeping Up with the Kardashians’’ (Porodica Kardašijan) je rijaliti šou u kome je prikazan celokupan život jedne od privilegovanih i elitnih porodica Los Anđelesa.  Sestre Kim, Kortni i Kloi, očarale su publiku svojim šarmom, te su dostigle čak drugo mesto na top listi najpopularnijih emisija.

3.’’America's Next Top Model’’ (Američki top model) nalazi se ne trećem mestu top liste. Ovaj šou održava takmičenje za devojke širom Amerike. One se bore da postanu nova američka ikona u svetu mode.

4.’’The X Factor’’ je rijaliti šou koji se rijalizuje širom sveta i koji je u potrazi za novim glasom koji će očarati sve ljubitelje dobrog zabavnog programa.

 

5.’’Survivor’’ se nalazi na petom mestu. U ovom šouu prijavljeni kandidati bivaju raspodeljeni u dva klana i međusobno se bore za opstanak dok se broj kandidata ne svede na minimum i ostane samoj jedan ‘’preživeli’’. 

Ovako izgleda stanje na top listi najpopularnijih rijaliti emisija ove godine. Ljubiteljima rijaliti koncepcije ostaje nadaju da će možda neke nove forme prevazići već postojeće.