Život

Ovako sigurno nećete uzbuditi ženu

Katkad muškarci, ma koliko se trudili, ne uspevaju da uzbude ženu. Pitate se zašto? Odgovor je vrlo jasan. Ne znaju kako.
22.12.2013. - 17:42h

Guranje glave među grudi

Ženski dekolte muškarcima je vrlo privlačan, a posebno vole kada guraju glavu među ženske grudi. To ženama baš i nije zabavno, a ni seksi.

Superbrzi prsti "tamo dole"

Prst nije vibrator, ali muškarci nikako da to prihvate. 

Preterano korišćenje jezika prilikom oralnog seksa

Da žene oko svoje intimne zone žele gladnog guštera, rekle bi. Njima je potreban smiren i strpljiv muškarac koji zna kako da ih zadovolji. 

Lupanje po zadnjici

Osim ako žena nije zatražila, lupanje po zadnjici zaboravite. Često to ume da podseća na džokejsko "šamaranje" konja tokom trke.

Napad na grudi

Stiskanje grudi i štipanje bradavica bolno je i nepotrebno. Zamislite da se partnerka grubo poigra sa vašim testisima? Otprilike se tako žene osećaju dok im gnječite grudi. 

Jezikom po stopalima

Osim ako partnerki nisu stopala fetiš, jezik na stopalima je odvratna akcija, nikako uzbudljiva. Ako se partnerka nije stigla da se okupa pre seksa, nosila najlon čarape i oznojila se biće joj veoma neprijatno. A to nije ono što ste želeli da postignete, zar ne?

Loša masaža

Da, žene vole masaže, ali ako je osoba dobra u tome što radi. U suprotnom je samo neprijatno, bolno i nimalo seksi.

Žestoki seks

Jednom i zauvek – sumanuto brzo uvlačenje i izvlačenje penisa iz vagine ne znači da će žena doživeti orgazam. "Zečiji stil" gde u nju "udarate" ko da zakucavate ekser, pokazuje da ne pravite znatnu razliku između stolarije i seksa.

Agresivno povlačenje za kosu

Mršenje kose je seksi, agresivno povlačenje za kosu nije, te zbog toga žena može brzo da se "ohladi". Ok je da je u nekom momentu uhvatite za kosu, ali ne tako da vam pramenovi ostanu u rukama. Ako niste sigurni kad je prejako - vrisak je dobar pokazatelj.

Loša upotreba vibratora

Stavljanje vibratora na ženske bradavice ili zadnjicu možda muškarcima znači da su inovativni, ali neke se žene ne bi složile s tim. Ipak, kako mnoge žene vole da se igraju, koriste seksualna pomagala i igračke, najbolje bi bilo da se o njenom odobravanju/neodobravanju konsultujete pre nego što "zazujite" u mraku ka njenoj guzi.

Insistiranje na pozi 69

Mnogi muškarci su opsednuti pozom 69, ali iskreno, nekim ženama je zbunjujuća. Zašto? Pa osim toga što je žena svesna da je celo lice muškarca u njenim privatnim delovima (za koje žene često ne smatraju da miriše lepo), takođe je i ona svojim licem direkt u njegovoj privatnoj zoni. I kad akcija krene, treba se skoncentrisati na svašta: šta on radi, koliko prija, prepustiti se tome, a opet, ne zaboraviti da i ona mora da obavi svoj posao pošteno i kvalitetno. Zahteva se multitasking u situaciji kada je potrebno prepustiti se i biti spontan.

Izvor: 021