Život

Ako ne želite da vas pamti po lošem seksu, pripazite na sledeće!

Nekim muškarcima seks za jednu noć znači da više nikad neće videti neku ženu, pa se mnogi uopšte ne trude da budu pristojni i dragi. Ali ipak bi bilo dobro da joj ostanete u lepom sećanju. Možete to da gledate i ovako – ako budete divni, dragi i ljubazni, ona će taj seks za jednu noć da pamti kao jedno lepo iskustvo. Evo što trebate da znate to želite da joj priuštite.
20.12.2013. - 09:12h

1. Ponesite prezervativ

Kad ste već dogurali do toga da će biti seksa, bolje vam je da kod sebe imate prezervativ. Ne želite da taj propust sve upropasti. Ne moramo vam valjda objašnjavati zašto morate koristiti prezervativ? Pretpostavljamo da ste odgovorna i zrela osoba ako želite seks za jednu noć.

2. Ne zovite je kod sebe ako živite s roditeljima

Teško je i zamisliti da u ovakvoj situaciji slučajno upozna vaše roditelje, a još je teže ako se to zaista dogodi. Neke stvari je bolje izbeći u startu. I da, imajte na umu da je neuredan stan ili soba jedan od većih "turn off-ova".

3. Nikad nemojte da se izvinjavate

Bez obzira koliko vaš performans u krevetu bio loš, ako se budete izvinjavali, samo ćete pogoršati stvar, a to nikako ne biste želeli. Verovali ili ne, uvek može biti gore.

4. Kad ona izađe iz kreveta, morate i vi

Ako je ona napustila mesto "zločina", krevet po kom ste se strastveno valjali, to je trenutak kad i vi morate da izađete iz kreveta, osim ako nije otišla do toaleta i namerava da se vrati.

5. Ponudite joj da ćete je odvesti kući ili je barem otpratite do tramvajske stanice

Nemojte da mislite da vas nagovaramo na to da ispadnete mlakonja, stvar je u tome da se ponašate kao džentlmen. To će vam uvek dobro doći.