Život

Veliki povratak Britni Spirs

Iako to deluje kao prirodni ciklus pop muzike, čini se da je planetarno popularna zveda Britni Spirs već duže vreme odsutna? Marketinški stručnjaci to odusutvo mogu porediti as zatišjem pred buru koju će, očekivano, izazvati njen novi i dugo očekivani album.
01.12.2013. - 12:52h

Od prethodnog albuma ‘’Femme Fatale’’  prošlo je više od dve godine, imajući u vidu da je objavljen 2011. godine. No, ako je verovati poznavaocima svetske muzičke scene, za nedelju dana svetlost dana bi trebalo da ugleda njen novi album pod nazivom ,,Britney Jean".

Inostrani mediji prenose izjavu gospođice Britni koja svoj novi projekat  naziva najličnijim od svih objavljenih do sada.  

,,Ovo je duboko ličan album. Ukoliko postoje neke nedoumice u vezi sa samim nazivom, moram da napomenem da me svi iz moje porodice obično zovu Britney Jean, a ja sam to  žarko želela da podelim to sa svojim fanovima.’’

Numera ,,Work Bitch" je objavljena kao vodeći singl, međutim ona tvrdi da ta pesma više predstavlja nju samu nego album. Na ovom albumu zajedno sa Britni sarađuju tekstopisci i producenti Sia Furler i Will.I.AM koji je već sarađivao s njom u realizaciji pesme Scream and Shout, dok je Sia novi član njene ekipe.

Dok njeni fanovi s nestrpljenjem iščekuju njen novi album, muzički poznavaoci tvrde da će ,,Britney Jean" osvojiti simpatije publike i biti podjenako uspešan kao i prethodni albumi. Ostaje da vidimo da li će se Britni Spirs ovim albumom vratiti u sam vrh muzičke pop scene.