Nova vest
close
Hronika

Počinje nova parnica protiv Kecmanovića

U Višem sudu u Beogradu danas bi trebalo da počne treći parnični postupak protiv oca, majke i dečaka koji je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuvara te škole.

10:20

29.3.2024.

1 min

Biz

Potpisano: "Kanabis legalan od ponedeljka"

Javna, politička i zakonodavna rasprava o legalizaciji kanabisa u Nemačkoj je trajala godinama. Sada je definitivno gotovo i više nema odlaganja: od 1. aprila građani će pod određenim uslovima moći da gaje, kupuju, prodaju i konzimuraju marihuanu.

9:31

29.3.2024.

48 min

Biz

"Kratak odgovor je da"

Grupa sedam (G7) razmatra mogućnost snižavanja gornje granice cene ruske nafte, potvrdio je pomoćnik američkog državnog sekretara za energetske resurse Džefri Pajat.

8:14

29.3.2024.

2 h

Info

Stigao Gašić

Ministar unutrašnjih poslova ponovo je hitno otišao BanjskoPolje gde je nestala dvogodišnja Danka Ilić za kojom se trega od 26. marta.

10:02

29.3.2024.

17 min

Biz

"Mi smo saveznici – cilj nam je zajednički"

Premijeri Ukrajine i Poljske Denis Šmihal i Donald Tusk su izjavili da je postignut napredak u rešavanju pitanja izvoza ukrajinskih poljoprivrednih proizvoda i uslova za špeditere što će omogućiti da poljski poljoprivrednici prestanu da blokiraju granice.

8:46

29.3.2024.

1 h

Život

Britni Spirs ponovo šokirala ljude

Britni Spirs je u novoj objavi na Instagramu ponovno šokirala fanove nizom bizarnih izjava, a između ostalog napisala je i kako ima poteškoća s razumevanjem engleskog jezika otkako je promenila ime.

8:10

29.3.2024.

2 h

Izdvajamo

Info

Zašto je Dankina majka ključna?

Otac i majka Danke Ilić koja je misteriozno nestala u Banjskom Polju kod Bora u utorak popodne, 26. marta, proveli su juče skoro ceo dan i noć u policijskoj stanici na informativnom razgovoru.

7:52

29.3.2024.

2 h

Info

Svet

Uzbuna: Novi raketni udari, Poljaci podigli avione

Ruske snage jutros su gađale infrastrukturu u okrugu Kamjanska, u blizini ukrajinskog grada Dnjepra, pri čemu je najmanje jedna osoba povređena, rekao je guverner regije, dok mediji Suspilna izveštavaju o eksplozijama u oblastima Ivano-Frankivsk i Hmeljnicki.

8:47

29.3.2024.

1 h

Biz

Srbija

Raspisan javni poziv: Vrednost 200 miliona dinara VIDEO

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture (MGSI) objavilo je danas javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava za primenu inovativnih tehnoloških rešenja u oblasti drumskog transporta i saobraćaja u jedinicama lokalne samouprave.

10:02

29.3.2024.

17 min

B92 Sport

Život

Zdravlje

Automobili

Tehnopolis

Kultura

Video

Info

Počela detaljna pretraga

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje kod Bora i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je u

Lokal

eSports

Novo Sport Video Menu