Dosije

Nove epizode, nove rekontrukcije zločina.

Dosije - Četvrtak, 29. april - Ubistvo nadomak Koceljeve

U selu Gradojevic nadomak Koceljeve u noći između 13. i 14.juna 2000. godine dogodilo se trostruko ubistvo porodice Milošević. Surovu tragediju na svu sreću preživeo je najmlađi član, sin i unuk nastradalih, koji je zločin prijavio policiji. Od tog trenutka kreće trka s vremenom.

Dosije - Četvrtak, 22. april - Ubistvo vlasnika mesare u selu Mramor

Na samo 200 metara od svoje kuće u selu Mramor nadomak Niša brutalno je likvidiran vlasnik mesare Dakom, ugledni biznismen i porodičan čovek. U tom trenutku meštani su ostali u šoku, nikom nije bilo jasno kome je smetao čovek koji je imao sopstveni biznis i pošteno živeo od njega. Da tragedija bude veća njegovo telo pronašao je mlađi sin, dozivao je oca ali bezuspešno.

Dosije - Četvrtak, 15. april - Rekonstukcija brutalne likvidacije, ubistvo tročlane porodice u Futogu

Monstruozno ubistvo tročlane porodice u Futogu februara 1997. uznemirilo je ne samo meštane ovog naselja već i celu Srbiju. Svi su bili zgroženi saznanjem da je te večeri 21. februara ubica pozvonio na vrata, ušao i zverski ubio domaćina, njegovu suprugu u sedmom mesecu trudnoće i njihovog četvorogodišnjeg sina.

Dosije - Život Ljube Zemunca 4. deo - Četvrtak, 8. april

Serijal o životu Ljube Zemunca se nastavlja.

Dosije - Život Ljube Zemunca 3. deo

Nastavlja se priča o životu Ljube Zemunca.

Dosije - Život Ljube Zemunca 2. epizoda

Nastavak priče o Ljubi Zemuncu.

NOVA SEZONA "DOSIJEA" - Serijal o LJUBI ZEMUNCU - Četvrtak, 18. mart, 1. epizoda

Emisija koja je osvojila brojna priznanja na međunarodnim i domaćim festivalima, “Dosije”, od četvrtka, 18. marta startuje sa novim epizodama na Prvoj televiziji u terminu od 22 sata.

Dosije: Misterija Tref

Ubistvo koje se dogodilo u sred Sava Centra u Beogradu, uzdrmalo je celu Srbiju.

Dosije: Otmica aviona

Ekipa emisije "Dosije", oživeće ponovo dramatičnu otmicu aviona na relaciji Titograd - Dubrovnik - Beograd. Tog 26.septembra 1981. godine, ništa nije ukazivalo na to da bi u jednoj zemlji, kao što je Jugoslavija, moglo da dođe do terorističkog napada. Nakon što je avion poleteo iz Dubrovnika ka Beogradu, tri momka iz Srbije i Hrvatske, odlučila su da pod prisilom otmu avion. Zanimljivo je da su u avionu bili glumci Miša Janketić, Marko Nikolić i Žarko Laušević, ali i fudbaleri Budućnosti i narodni heroji. Kroz dramatične ispovesti putnika, ali i otmičara, saznaćete zašto je došlo do ove otmice ali i kako se ona završila.

strana 1 od 9 idi na stranu