Sport

Ponovo gužva na "Marakani"

U Crvenoj zvezdi počele pripreme za prolećni deo sezone.
08.01.2015. - 12:34h

 

Zimski odmor za fudbalere srpskog šampiona je gotov.

 

Uprkos hladnom vremenu, trener Nenad Lalatović okupio je svoje igrače, pa će od četvrtka opet biti "živo" na stadionu Rajko Mitić.

Crveno-beli žele maksimalno da iskoriste pauzu i pripreme se za drugi deo sezone, u kojem će pokušati da nadoknade šest bodova zaostatka za vodećim Partizanom.

Lalatoviću se na "prozivci" javilo 30 igrača, a među njima su i novajlije Miloš Cvetković, Aleksandar Luković, Dušan Anđelković, Saša Stojanović i Džošua Parker.

Uskoro bi crveno-belima mogli da se pridruže nigerijski napadač Fuad Gbolahan Salami i vezista Rade Krunić iz Donjeg Srema, dok za razliku od prvog dela sezone, u Zvezdi nisu Predrag Đorđević, Nejc Pečnik, Đorđe Rakić i Goran Gogić.

SPISAK IGRAČA

Golmani: Predrag Rajković, Damir Kahriman, Filip Manojlović, Marko Trkulja.

Odbrana: Marko Petković, Savo Pavićević, Aleksandar Luković, Vukašin Jovanović, Miloš Stojanović, Darko Lazić, Miloš Cvetković, Bogdan Planić, Stefan Đorđević, Dušan Anđelković, Nikola Antić, Mamadu Mbođ, Marko Mijailović.

 

Sredina: Danijel Avramovski, Aleksandar Kovačević, Mihajlo Ristić, Aleksandar Katai, Vukan Savićević, Miloš Bosančić, Marko Grujić, Nenad Gavrić, Darko Lazović, Saša Stojanović.

Napad: Luka Jović, Đorđe Despotović, Džošua Parker.

Nikola Mijailović je suspendovan, a Novak Martinović, koji je i dalje pod ugovorom sa crveno-belima, na spisku se nalazi u posebnoj rubrici "povređeni".

Podsetimo da Zvezda, kao i letos, ima zabranu registrovanja novih igrača zbog neizmirenih dugova, ali u klubu veruju da će taj problem ovaj put biti rešen pre nego što takmičenje počne.

Ostanite uz MONDO, tokom pre podneva će biti još informacija iz Ljutice Bogdana 1a...