Sport

Stojanović nova Zvezdina "sedmica"

Iskusni fudbaler sredine terena potpisao je ugovor do leta 2016. i najavio da će učiniti sve da crveno-beli odbrane titulu prvaka Srbije.
06.01.2015. - 16:52h

Saša Stojanović, koji uskoro puni 32 godine, svojevremeno je kao veliki talenat otišao u PSV Ajndhoven (2001), ali u jakoj konkurenciji nije uspeo da se izbori za status prvotimca.

Karijera ga je dalje vodila u manje holandske klubove, pa na Kipar i u Izrael, do rodnog Niša. Poslednjih šest meseci igrao je za rumunsku Univerzitateu Kluž.

"Srećan sam što sam potpisao za klub kakav je Crvena zvezda. Znam da su očekivanja velika i nadam se da mogu da pomognem u osvajanju titule, što je i najveći motiv za moj dolazak", rekao je Stojanović prilikom predstavljanja na stadionu "Rajko Mitić".

"I ranije, konkretno, pre odlaska u PSV, bio sam blizu Zvezde, ali je Radnički odlučio drugačije. Suđeno mi je bilo da posle skoro 15 godina ipak dođem", istakao je Stojanović.

On će nositi crveno-beli dres sa brojem sedam, a ističe da mu najviše odgovara igra na poziciji isturenog veznog, iza napadača.