Sport

Milijaš i Mrđa: Nije gotovo, duel u Užicu najvažniji

Iskusni fudbaleri Crvene zvezde Nenad Milijaš i Dragan Mrđa, strelci u pobedi protiv Rada (2:0), poručili su danas da šampionska trka nije gotova i da je sledeći meč, protiv Slobode u Užicu, najvažniji u sezoni.
04.05.2014. - 15:28h

crveno -beli tri kola pre kraja šampionata imaju tri boda više i bolji međusobni skor od prvog pratioca Partizana, što praktično znači da su im za osvajanje titule, prve posle sedam godina, potrebne dve pobede u preostala tri meča - protiv Slobode, OFK Beograda i Vojvodine.
"Uvek idemo na pobedu, tako će biti i u Užicu. Držimo sudbinu u našim rukama, ali ne smemo pre vremena da slavimo. Dok teoretski ne obezbedimo titulu, bićemo maksimalno koncentrisani i motivisani. Imamo tri boda prednosti i očekujem da prednost sacuvamo do kraja prvenstva", rekao je Milijaš, koji je protiv Rada pogodio sa 11 metara i prekinuo seriju promašaja sa "bele tačke".

Najbolji strelac šampionata Dragan Mrđa poručuje da je najmanje važno ko trese mreže.
"Meč u Užicu je najvažniji u sezoni. Zaista nije važno ko će postići pogodak, prvi cilj je pobeda i ko god da zatrese mrežu, čitava ekipa će poneti zasluge ukoliko trijumfujemo. Protiv Rada sam pogodio posle kornera, Milijaš na nekoliko poslednjih utakmica centrira jako i precizno na prvu stativu, i u skladu sa tim sam se i postavio. Nije bilo nikakvog specijalnog dogovora. Opet kažem, ne opterećujem se golovima, prvi cilj je titula i svi smo maksimalno fokusirani na to", konstatovao je Mrđa, strelac 18 golova ove sezone u Superligi.

Crvena zvezda naredne subote gostuje Slobodi iz Užica.