Sport

Stojanović: Znamo kako sa Voždovcem

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović smatra njegova ekipa zna kako mora da igra ako želi da osvoji sva tri boda protiv Voždovca.
28.03.2014. - 13:55h

"Crveno-beli“ u subotu od 17.30 (PRVA TV) na svom stadionu igraju protiv gradskog rivala u 21. kolu Jelen Superlige.

"Znamo kako moramo da igramo ako hoćemo da osvojimo tri boda protiv Voždovca. Mnogo radimo na taktici i videćemo šta će da bude“, rekao je Stojanović.

Stojanović je naveo da je Voždovac na početku prolećnog dela sezone pokazao koliko je ozbiljna ekipa.

"U dobroj su formi, to je dobro balansiran tim i samo s maksimalnom ozbiljnošću možemo do cilja. Najopasniji su kao celina i imaju nekoliko dobrih igrača koji žele da igraju fudbal", dodao je trener crveno-belih.

Voždovac je u jesenjem delu sezone kao domaćin pobedio Zvezdu sa 1:0, a Stojanović je rekao da se njegova na tom susretu "pošteno" ispromašivala. Prema njegovim rečima, kada je odbrana u pitanju, zdravstveni bilten u njegovoj ekipi je veoma problematičan.

Stojanović je dodao da situacija oko Luke Milunovića, koji je odstranjen iz prvog tima, neće uticati na ekipu. Milunović je odstranjen jer nije želeo da potpiše ugovor kojim bi odustao od eventualne tužbe zbog neisplaćenih zarada.

"Ne vidim uopšte razlog zašto bi nas poremetila situacija oko Milunovića, mi smo profesionalci. Stav kluba je jasan", rekao je Stojanović.

Štoper Crvene zvezde Savo Pavićević rekao je da njegova ekipa mora čvrsto da igra od početka utakmice.

"Voždovac je kvalitetan tim, njihovi individualci stvarno znaju da igraju fudbal, ali idemo na pobedu. Moraćemo da igramo čvrsto od prve sekunde i na taj način da uzmemo tri boda", naveo je Pavićević.

Zvezda je prva na tabeli sa 47 bodova, a Voždovac zauzima osmo mesto sa 26 bodova.