Beograđani se pitaju zašto su RADOVI U GRADU morali da se IZVODE BAŠ SADA, do kada će trajati i kuda trenutno saobraćaju linije gradskog prevoza

Započeti su veliki radovi na nekoliko važnih saobraćajnica širom Beograda i zbog toga se stvaraju još veće gužve u saobraćaju. Izmenjene su mnoge linije gradskog prevoza. Građani se poslednjih dana pitaju zašto se radovi izvode baš sada i da li su ulice mogle da se rekonstruišu tokom leta i do kada će radovi trajati. Na ova i ostala pitanja, naša reporterka Milica Milovanović je u današnjem "Jutru" razgovarala sa gradskim menadžerom Miroslavom Čućkovićem.

Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

"Radovi u Beogradu ne bi trebalo da stanu ni u jednom mesecu. Ovo je veliki grad, veliki broj ulica. Carica Milica je puštena već u saobraćaj, deonica od Doma vojske do Skadarlije, takođe je završena. Ići ćemo sa radovima i do Bulevara Nikole Tesle od 13. oktobra, a od ponedeljka, 10. oktobra ćemo za saobraćaj otvoriti deonicu od Krunske do Kalenić pijace", započeo je priču gradski menadžer za "Jutro".

Pojedine linije gradskog prevoza su izmeštene, a gde sada saobraćaju, do kada će trajati radovi u Beogradu i zašto nisu mogli da ih izvode tokom letnje pauze, poslušajte u nastavku: