Drama na Cetinju: Pokušali da otmu devojčicu!

Policija u Cetinju traga za dve nepoznate osobe koje su u utorak pokušale da kidnapuju 15-godišnju djevojčicu N. K. sa Cetinja.

.

Pokušaj otmice dogodio se oko podne, u Ulici Peka Pavlovića nedaleko od Osnovne škole “Lovćenski partizanski odred“. Otac devojčice M. K. policiju je o incidentu obavistio dva sata kasnije.

On je juče kazao “Vijestima” da se sa suprugom nalazio u Podgorici, kad je saznao šta se dogodilo: “Kćerka mi je kazala da je pošla u prodavnicu, kada je opazila automobil bez registarskih oznaka bele boje - karavan, koji joj je polako prilazio sa leđa”, kazao je M. K.

Rekao je da mu je kćerka kazala da je tada pomislila da će se vozilo zaustaviti ispred obližnjeg kontejnera: “Rekla mi je da su u autu bile dve muške osobe, jedna za volanom, druga na zadnjem sedištu.

Upravo taj muškarac na zadnjem sedištu otvorio je vrata, uhvatio je rukom za levi lakat i pokušao da je uvuče u automobil”, istakao je M. K.

U tim trenucima, kazao je otac devojčice, petnaestogodišnjakinja je otmičara udarila telefonom koji joj je bio u ruci: “Udarila ga je i uspela da da se otrgne i pobegne”, rekao je otac.

M. K. je istakao da ga je u poslednja dva dana zvao veliki broj Cetinjana, koji su nakon incidenta zabrinuti za svoju decu: “U kontaktu sam sa policijom, nadam se da će odgovorne uskoro pronaći”, zaključio je otac.

Izvor: Vijesti.me