Još jedna zahvalnica za humanost Prvoj!

Prva srpska televizija dobila je još jedno priznanje za doprinos humanitarnim aktivnostima. Ovog puta u pitanju je zahvalnica za pomoć u radu Humanitarne fondacije Novi Beograd koja je u sredu, 17. decembra u Skupštini grada obeležila osam meseci rada od osnivanja.

.

Prva TV je u saradnji sa tom organizacijom i Grand Produkcijom emitovala peti Grandov festival koji je bio humanitarnog karaktera i tokom kojeg je, zahvaljujući građanima, mnogim donatorima i poznatim ličnostima, prikupljeno 152 333 evra za lečenje dece obolele od različitih teških bolesti.

Prva televizija je tri nedelje pre samog festivala snimila i emitovala priče u emisiji „Exploziv“ o bolesnim mališanima kako bi podigla svest o njihovim problemima i na taj način uključila što širu javnost u pružanju nepohodne novčane pomoći za njihove lečenje.

Zahvalnicu je primio direktor televizije Dragan Nenadović koji je istakao da je Prva inicijator mnogobrojnih humanitarnih akcija, da je kroz svoje mnogobrojne emisije dala značajan doprinos rešavanju mnogih problema, ali da se isto tako rado odaziva na poziv drugih humanitaraca jer zajedno možemo možemo mnogo više.

Aleksandar Šapić uručio je zahvalnice mnogim kompanijama i pojedincima koji su posebno pomogli rad Humanitarne fondacije.