Po Kikindi lepio slike gole bivše partnerke, pa završio u zatvoru!

Policija je uhapsila jednog Beograđanina, osumnjičenog za psihičku torturu Kikinđanke sa kojom je bio u dugogodišnjoj vambračnoj vezi. On je po gradu širio letke sa lascivnim ljubavnim sadržajem.

.

V. J. (58) uhapšen je zbog svojevrsne psihičke torture jedne Kikinđanke. Ogorčen jer njegova bivša draga nije htela da mu se vrati, pošto su raskinuli dugogodišnju vanbračnu vezu, u dva navrata pola Kikinde izlepio foto-lecima sa lascivnim ljubavnim scenama sa žrtvom. Osumnjičeni bi, s obzirom na to da mu se na teret stavlja krivično delo - nasilje u porodici, mogao da u zatvoru odleži od tri meseca do tri godine, pišu Novosti.

Žrtva, četrdesetogodišnja Kikinđanka bila je nekoliko godina u emotivnoj vanbračnoj vezi sa ovim Beograđaninom. Dok je bilo njenih emocija i njemu je sve bilo potaman. A, kada je digla ruke od ljubavne idile, V. J. je pokušao na sve načine da naočitu Kikinđanku ubedi da mu se vrati. Kako u tome nije uspeo, pribegao je pretnjama i ucenama, pa se uznemirena žena policiji obratila za pomoć, koja je i napisala prijavu protiv nasilnika. Usledila je sudska zabrana navalentnom Beograđaninu da prilazi bivšoj dragoj.

- Beograđanin se, međutim nije obazirao na mogućnost da krivično odgovara ako prekrši odluku suda. Nastavio je da preti bivšoj, nagoveštavajući da će je javno obrukati. A onda, pre mesec dana, na nekoliko lokacija u Kikindi osvanuli su razbacani mini-leci, s diskreditujućom vulgarnom porukom, portretom i imenom žene, uz nekoliko fotografija s lascivnim ljubavnim scenama u kojima je ona s muškarcem čiji lik se ne vidi - navode u istrazi. - Pre nekoliko dana ponovo su se, u delu grada u kojem žrtva stanuje, pojavio istovetan kompromitujući materijal.

Ubrzo je V. J. uhapšen. On se sumnjiči „da je smislio i sproveo ovakav gnusan čin“.

Osumnjičeni je, kako „Novosti“ saznaju, preduzetnik. Posao mu, nezvanično, ne ide loše. Ima dva odrasla sina iz prvog braka. Njegova žrtva je osoba za koju komšije i kolege s posla imaju samo lepe reči. Ima maloletno dete. Pred novinare nije htela.