Digital 2014 - Trendovi u telekomunikacijama i medijima

Regionalna konferencija "Digital 2014" o trendovima u telekomunikacijama i medijima u organizaciji “Color Press Grupe” održaće se 9. septembra u hotelu Hajat u Beogradu.

.

Preko dvadest regionalnih lidera iz oblasti telekomunikacija i medija govoriće o perspektivama poslovanja, a na prvom panelu diskutovaće se o temama iz oblasti telekomunikacija.

Drugi panel biće posvećen medijskoj slici regiona u 2014. i na njemu će govoriti: Goran Karadžić - potpredsednik RRA, Tatjana Ćitić - digitalni program RTS, Dragan Nenadović - Prva TV, Željko Mitrović - “Pink International”, Dražen Mavrić - TV Nova, Goran Milić - “Al Jazeera Balkans” i Tijana Bajović – “Ringier Axel Springer”.

Treći panel biće posvećen prognozama marketinških ulaganja u medijsku industriju, a za sam kraj Konferencije ostavljen je panel „Vidimo se na selfiju” koji se bavi trendovima u okviru društvenih mreža i novih medija. Na ovom panelu govoriće: Veselin Jevrosimović, Istok Pavlović, Aleksandar Šapić, Zoran Torbica, Dragan Močević, i Tatjana Vojtehovski.