Ušla je u pogrešan voz i vratila se posle 37 godina

Izgubila se sa 6 godina tako što se ukrcala na pogrešan voz. Tek u 43. godini uspela je da pronađe svoju majku...

.

Đijang Aj-vu, tada devojčica iz južne kineske provincije Huan, želela je samo da se vrati kući, ali je napravila grešku koja je promenila njen život, piše Dailymail. Ona je ušla u pogrešan voz.

"Nisam znala gde se nalazim. Iz jednog pogrešnog voza prelazila sam u drugi, i tako u krug. Što sam više pokušavala da pronađem put do kuće, šanse su postajale manje da ću je naći", priča Đijang.

Uplašeno tumarajući ona je završila na 725 kilometara daleko od kuće, u jednoj provinciju u Đijangsu, na istoku Kine. Odrastala je u starateljskoj porodici koju joj je obezbedila država.

"Oduvek sam želela da pronađem roditelje, ali bila sam mala, nisam znala ni adresu. Trudila sam se da vodim život koji sam dobila, ali sam se stalno nadala da će mama i tata doći po mene", kaže Đijang.

Roditelji naravno nisu mirno sedeli. Oni su je svuda tražili, ali bezuspešno.

"išli smo u policiju, pretražili smo ceo grad, obišli sve autobuske i stanice voza, ali nigde nismo mogli da je nađemo", kaže njena majka.

Sve se promenilo kada je Đijangina ćerka, Mei kotaktirala sajt za nestale osobe i provela gotovo godinu dana pokušavajući da pronađe svoje rođake.

Njena upornost se isplatila iako se cela porodica preselila u severni deo Kine.

"Mi sada imamo mnogo toga jedni drugima da ispričamo, ali i da se jedni na druge naviknemo, jer sada je porodica mnogo mnogo veća", kaže Đijang.