Vozač kolima udario policajca na placu Parking servisa

Dežurni policajac, koji radi sa radnicima Javnog komunalnog preduzeća "Parking servis", povređen je večeras oko 20.10 časova, na placu Parking servisa u Bulevaru vojvode Bojovića ispod Kalemegdana.

.

Vozač B.T. (39) startovao je svoje vozilo, koje se nalazilo na placu ispod Kalemegdana, probio je rampu i tada vozilom udario policijskog službenika i vukao ga deset metara na haubi, saopštio je "Parking servisa".

Povređeni policijski službenik sa lakšim povredama odmah je prevezen u Urgentni centar, a službenici Policijske stanice Stari grad deset minuta kasnije su uhapsili počinioca, navodi se u saopštenju.

Andrija Čupković, vd direktor JKP "Parking servis" je na parkiralištu na Vidin kapiji najoštrije osudio ovakvo ponašanje pojedinaca.
"Ovakvo nasilničko ponašanje prema službenicima MUP i radnicima Parking servisa koji samo obavljaju svoj posao je skandalozno. Ovakav incident ne sme više nikada da se ponovi. Energičnom akcijom, policija je samo 10 minuta kasnije privela izgrednika", rekao je Čupković.

On je dodao da će to preduzeće u saradnji sa policijom i pravosudnim organima uticati da se najstrože kazne "bahati vozači koji iskaljuju bes nad službenicima MUP" i direktno ugrožavaju uvođenje komunalnog reda u Beogradu.