Tunis: Prevrnuo se džip sa turistima iz Srbije, šestoro povređenih

Šestoro srpskih turista povređeno je u Tunisu kada se prevrnuo džip kojim su se vozili prilikom izleta po Sahari, a najteže povrede zadobila je žena koja je podvrgnuta operaciji kičme, izjavila je danas Tanjugu konzulka ambasade Srbije u Tunisu Jasna Zrnović.

.

"Žena koja se zove Marija Milošević je, nažalost, teško povređena, sa prekidom kičmene moždine, a trenutno se nalazi na operacionom stolu i doktori pokušavaju da urade šta je moguće u ovom trenutku", rekla je Zrnović u telefonskoj izjavi Tanjugu.

Ona je navela da se zajedno sa ambasadorom Nikolom Lukićem nalazi u bolnici u Susu, u kojoj je smešteno dvoje srpskih državljana koji su teže povređeni u nesreći koja se, kako je precizirala, dogodila pre dva dana prilikom izleta "Saharska avantura" u organizaciji agencije "Sanlajn travel" (Sunline Travel) koja dovodi turiste iz Srbije.

Prema njenim rečima, u bolnici u Susu je pored Marije smešten i njen suprug Ivan, koji je juče operisan i sada se nalazi u stabilnom stanju.
"U džipu koji je doživeo nesreću povređeno je ukupno šest naših sunarodnika, od kojih četvoro lakše i njih ćemo posetiti kasnije tokom dana", navela je Zrnović.