Zbog seksa u avionu devojka završila u policiji

Pijana devojka, koja se u avionu za Las Vegas tek upoznala sa jednim muškarcem koji je sedeo do nje i njenih roditelja, zgrozila je sve putnike kada je sa njim imala seks u toaletu aviona. Njih dvoje su glasnim zvukovima svim prisutnima stavili do znanja šta tamo rade.

.

Jedna pijana dvadesetogodišnjakinja zgrozila je sve putnike aviona za Las Vegas kada je u toaletu imala seks sa muškarcem kojeg je tek upoznala.

Svedoci kažu da je muškarac sedeo u avionu do devojke i njenih roditelja.

"Devojka je u jednom trenutku počela da se nabacuje dečku koji je sedeo pored nje i oni su ubrzo zajedno otišli u toalet aviona. Veoma brzo iz njega je počela da se čuje buka. Posada aviona morala je silom da otvara vrata", izjavio je jedan od putnika za magazin "Sun".

Roditelji ove devojke su se, sudeći po izjavama ostalih putnika, zacrveneli od stida kada su počeli da se iz toalete čuju zvuci.

Par nije mogao ništa drugo da uradi nego da posle seksa prođe kroz ceo avion trpeći zgrožene poglede putnika. Kada im je stavljeno do znanja da svi putnici znaju šta se u toaletu aviona dogodilo, devojka se, sudeći po izjavama svedoka, osetila uvređenom.

Po sletanju par je ispitivala američka policija, ali su ubrzo pušteni kući uz upozorenje.