Smederevo: Ubio suprugu, pa sebe

Pripadnici smederevske policije su u jednoj kući u smederevskom naselju "Jugovo" našli dva beživotna tela, a uviđajem je utvrđeno da je, najverovatnije jutros oko 8 sati, Aleksandar H. (50) hicem iz pištolja ubio suprugu Mirjanu S. (49), nakon čega je izvršio samoubistvo.

.

Policija je reagovala na poziv rođaka, koga su deca pokojnih supružnika pozvala i rekla mu da su njihovi roditelji zaključani u kući u ulici Beogradski put i da se ne odazivaju, saopštila je Policijska uprava Smederevo.

Pripadnici interventne jedinice policije su se na licu mesta uverili da su ulazna vrata zaključana i da se niko iz kuće ne odaziva, pa su bili prinuđeni da razvale vrata, nakon čega su u kući zatekli tela žene i muškarca bez znakova života i sa ranama od vatrenog oružja.

Uviđaj lica mesta su izvršili zamenik Višeg javnog tužioca u Smederevu i policijski službenici.

Uviđajem je utvrđeno da je Aleksandar H. hicem iz pištolja koji je legalno posedovao , ubio suprugu, nakon čega je sebi pucao u glavu.

Po nalogu Višeg javnog tužioca u Smederevu, danas će obducent MUP-a Srbije izvršiti obdukciju pokojnika. Proverom kroz evidencije Policijske uprave u Smederevu utvrđeno je da Mirjana S. nikada nije prijavljivala nasilje u porodici.