Prijatelji i kolege se opraštaju od Marka Živića: "Javiše mi da si otišao pre sat vremena, zašto tako brzo, Živče...?"

Glumac Marko Živić preminuo je danas u 49. godini.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

„Danas je u Beogradu preminuo prvak našeg pozorišta Marko Živić. Hvala mu za sve i večna mu slava. Dragi Marko, zauvek ćeš biti sa nama“, saopštilo je Beogradsko dramsko pozorište (BDP).

Glumac Dejan Jelača nije krio tugu zbog odlaska kolege.

.

"Javiše mi da si otišao pre sat vremena, zašto tako brzo, Živče....? Znači, nema više smeha, našeg... Brate......", napisao je na svom Instagram profilu Saša Joksimović

"Jao... Kako se bojim telefona svaki put kad pozvoni. Radila sam sa njim "Psi laju vetar nosi". On je bio sjajan glumac i odličan, duhovit prijatelj. Uvek je na snimanju sa njim bilo jako zanimljivo. Toliko sam se rastužila kad sam čula da je bolestan, ali sam mislila da će se izvući. On je tako zdrav dečko bio i mlad. Mentalno sjajan čovek. Žao mi je. Ja ne mogu više, ne znam šta da vam kažem. Isprćamo te mlade ljude, a ja ostajem. Strašno. Jako mi je žao, bio je sjajan čovek i glumac. Uvek je bio drugačiji i to mi se dopadalo. Velika žalost", rekla je Mira Banjac za Kurir.

"Večeras ću igrati, ovu komediju i za tebe druže moj. I aplauza deo, podelićeš s Nešom, kao što smo nekad delili ruže", napisao je Andrija Milošević na svom profilu Instagramu.