Umesto da "puca" od antitela, Kragujevčanka obolela od korone - treći put (VIDEO)

Od novembra prošle godine do avgusta ove, Sandra Filipović iz Kragujevca (38) tri puta se zarazila koronavirusom, iako je u međuvremenu vakcinisana.

foto: Printscreen/PrvaTV
foto: Printscreen/PrvaTV
.

Kragujevčanka koja je pre nedelju dana, po treći put, dobila pozitivan PCR test, kaže da nema simptome bolesti i da se dobro oseća.

"Dobro sam. Prvi put sam izgubila čulo mirisa, drugi i teći put nemam taj simptom. Jedino što samprimetila u zadnja tri-četiri dana da mi malo više opada kosa", rekla je za "Jutro" Sandra Filipović i istakla da ne zna kako se zarazila.

"Prvi put sam radila u firmi, jeste tu bilo više naroda, ali ja sam nosila masku. Poštovala sam sve epidemiološke mere, ne znam kako sam se zarazila", kaže ona.

Pre kovida ona nije bolovala od teških bolesti, a iako je primila obe doze vakcine i dalje nema antitela.

"Doktorka mi je rekla: 'Vi Sandra treba da prštite od antitela, a nemate ih uopšte. Nije mi dala drugačiju terapiju. Pre dva dana sam radila d-dimer, povečan je, a danas idem po terapiju", kaže Sandra i dodaje da opširnija analize krvne slike ne ukazuje da ima drugi problem, ali da bi volela da se sve to podrobnije ispita.

Kragujevčanka, koja je tokom ovih 9 meseci sve vreme bila izolovana, kaže da to uopšte nije lako, i zaključuje da "čovek mora psihički da bude stabilan da bi to podneo".

Opširnije u video-prilogu: