Novo pojačanje Prve televizije: Stefan Stanković se priključio timu najboljeg informativnog programa

Vesti Prve televizije prepoznatljive su po najsavremenijem grafičkom prikazu vesti iz zemlje i sveta. Ali kredibilitet i pravovremenost u izveštavanju, i sjajna ekipa prezentera i reportera su ono što čini okosnicu informativnog programa Prve koji je od danas bogatiji za još jednog člana. Stefan Stanković postao je deo tima Prve televizije koja je okupila najveća voditeljska imena u zemlji, a sve u cilju kreiranja najkvalitetnijeg programskog sadržaja. Ovaj mladi voditelj televizijsku karijeru započeo je kao novinar na banjalučkoj ATV, a zatim nastavio na Javnom servisu BiH kao prezenter Vesti.

Pojačanje Prve televizije, Stefan Stanković, foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović
Pojačanje Prve televizije, Stefan Stanković, foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović
.

Stefan ne krije uzbuđenje zbog ovog transfera i novog poglavlja u svojoj profesionalnoj biografiji: “Jedan od razloga prelaska na Prvu leži u samom imenu te televizije - jer je prva u svemu! Čast mi je biti deo televizije koja je prva po svim merilima u Srbiji - što po kvalitetu, što po gledanosti” kaže voditelj i dodaje: “Radujem se zajedničkoj budućnosti i novim radnim pobedama.”

Na pitanje da li je bilo teško uklopiti se u već dobro uigran tim profesionalaca informativnog programa Prve koji je sinonim za kredibilnost i inovativnost Stefan odgovara: “Nije mi bilo teško jer su me svi dočekali i više nego ljubazno i raširenih ruku. A kada te neko tako dočeka, i kada je atmosfera tako prijateljska i srdačna, onda se zaista nije teško asimilirati u takvu ekipu.”

Kao i do sada, Prva svoje gledaoce uvek stavlja na prvo mesto, pa im i za ovu prolećnu sezonu priprema samo najbolji program - drugačiji, zanimljiv i iznad svega kvalitetan, kreiran baš po njihovoj meri.