Zbog otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji, pojedine linije gradskog prevoza menjaju trasu; pogedajte kuda će saobraćati

Sekretarijat za javni prevoz saopštio je da će za vreme svečanog otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji na Savskom trgu, biti izmenjen režim javnog prevoza u Beogradu.

foto: Depositphotos/KatPaws
foto: Depositphotos/KatPaws
.

Izmene važe za danas od 17 do 24 časa i sutra od 17 do 22 sata.

Ukidaju se tramvajske linije 7, 9 i 12, a pojačavaju 6 i 11L. Na potezu Omladinski stadion - Banjica uspostavlja se tramvajska linija 9L, dok će tramvajske linije 6 i 14, kao i linije 11L i 13 raditi na svojim trasama bez izmena.

Autobuske linije 3A, 51, 511, 601, u oba smera, ići će trasom Savska - Nikolaja Kravcova - Bulevar Vudroa Vilsona - terminus "Beograd na vodi".

Vozila na liniji 36 ići će u oba smera trasom Nemanjina - Kneza Miloša - Bulevar vojvode Putnika i dalje redovnom trasom.

Na linijama 52, 53, 56 i 56L vozila će se kretati trasom Savska - Nikolaja Kravcova - Bulevar Vudroa Vilsona - Zemunski put - Karadjordjeva - Crnogorska - Jug Bogdanova - Zeleni venac.

Vozila sa linija 78 i 83 ići će trasom u oba smera Trg Slavija - Nemanjina - Kneza Miloša - Trg Nikole Pašića - Dečanska - Terazijski tunel - Brankova - Brankov most - Bulevar Mihajla Pupina i dalje redovnom trasom.

Izvor: Tanjug