Info

Završeno prijavljivanje kandidata za konkurs Prve „Nova lica za novih deset godina"

Prijavljivanje kandidata za konkurs Prve televizije „Nova lica za novih deset godina" je završeno. Stiglo je više od 3 i po hiljade prijava i zaista vam se od srca zahvaljujemo na interesovanju i želji da budete deo našeg uspešnog tima.

08.07.2020. - 17:15h
Prva
Prvafoto: Prva TV

Pretpostavljamo da su svi kandidati upoznati sa uslovima i načinom selekcije i svima koji budu izabrani u sledeći krug želimo mnogo sreće. S tim u vezi želimo da obavestimo sve kandidate da ćemo usled pojačanih mera za sprečavanje širenja koronavirusa i nemogućnosti da sve željene kandidate pozovemo u naše prostorije, drugi krug selekcije za sada odložiti dok se ne steknu potrebni, pre svega
zdravstveni, uslovi za njegovo održavanje.

Ovo naravno ne znači da ćemo od selekcije odustati, nego da će izabrani kandidati svoju priliku da nam se predstave imati čim propisane mere zdravstvene bezbednosti to budu dozvoljavale. Sve kandidate koji su prošli u drugi krug
blagovremeno ćemo obavestiti i dati im detaljne informacije kada i gde će on biti održan.

Nadamo se da imate razumevanja za ovakav potez, jer ne želimo da ugrozimo zdravlje bilo kog od kandidata, ali ni bilo kog člana tima za selekciju ili drugih kolega.

Hvala vam još jednom svim kandidatima na izdvojenom vremenu i interesovanju i verujemo da ćemo što pre moći da nastavimo planiranu selekciju.