Info

Prva TV najgledanija porodična televizija! "Igra sudbine" duplo gledanije od programa svih nacionalnih televizija zajedno!

Prva nastavlja sa trendom najgledanije porodične televizije u Srbiji. Tokom jučerašnjeg dana, naša televizija bila je najgledanija televizija od ranog jutra do ponoći sa ostvarenih 17 odsto udela u gledanosti među publikom do 50 godina starosti.

05.06.2020. - 19:00h
gledanost Prve televizije
gledanost Prve televizijefoto: Prva Tv

Ova prednost tu odnosu na konkurenciju posebno dolazi do izražaja u udarnom treminu u kojem je Prva bila ubedljivo ispred ostalih stanica sa nacionalnom frekvencijom sa učešćem u gledanosti od preko 28 odsto u pomenutoj ciljnoj grupi.

gledanost Prve televizije
gledanost Prve televizijefoto: Prva TV

"Igra subine“ je favorit pubike od početka emitovanja, a sinoć je ponovo bila duplo gledanija od programa svih nacionalnih televizija zajedno u trenutku emitovanja, sa ostvarenim udelom u gledanosti od 46 odsto među publikom do 50 godina.

gledanost Prve televizije
gledanost Prve televizijefoto: Prva TV, Prva Tv

Kopernikus je najgledanija medijska grupa sa ukupnim auditorijumom od blizu 3 miliona gledalaca i udelom u gledanosti od preko 21 odsto od ranog jutra do ponoći u datoj ciljnoj grupi.

grafikon
grafikonfoto: Prva TV