Prijave za veliki kasting za NOVA LICA PRVE su otvorene!

U susret jubilarnom rođendanu, sa ponosom smo se osvrnuli na dosadašnje sjajne i sada već kultne emisije i šou programe, kao i na naša prepoznatljiva TV lica koja su postala zvezde. Zahvaljujući visoko kvalitetnom i raznovrsnom programu, vrhunskoj produkciji i veoma specifičnoj komunikaciji sa publikom, Prva se pozicionirala kao jedna od vodećih stanica u Srbiji, sa dobrim imidžom i jakim kredibilitetom, ali i najboljim TV licima.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

U novu dekadu ulazimo entuzijastično, uz brojne programske inovacije i usmereni ka osveženju voditeljskog tima. Krećemo u potragu za novim snagama kojima ćemo pružiti šansu da rade u jednom izazovnom i dinamičnom okruženju, pred kamerama.

Ako želite da postanete deo našeg tima, verujete da imate šta da pružite gledaocima i spremni ste za izazove koji vas čekaju pred kamerama i iza njih, snimite video do 30 sekundi u formi televizijske najave u kojem ćete nam se predstaviti. Važno je da vas lepo čujemo i vidimo, da nam kažete svoje ime i prezime i da u skladu sa svojim afinitetima najavite neku vest, prilog ili događaj, kao da ste voditelj u nekoj od naših emisija. Video možete snimiti i mobilnim telefonom.

Link sa videom, dve fotografije (cela figura i lice) i CV sa obaveznim brojem telefona pošaljite na mejl novalica@prva.rs najkasnije do 23. juna 2020.

Na konkurs se mogu prijaviti samo osobe starije od 18 godina. Prijavom na konkurs prihvatate uslove obrade podataka, možete ih pročitati OVDE.

Nepotpune prijave nećemo razmatrati, a oni koji uđu u uži krug konkursa biće kontaktirani do 5. jula 2020.

.

Hvala Vam što želite da budete deo Prve televizije.