Prva ponovo najgledanija televizija u udarnom terminu

Najveći broj gledalaca svoja jutra provodi uz Jutro sa Jovanom i Srđanom, a večeri uz serijski program Prve.

Grafikon 1, foto: Prva TV
Grafikon 1, foto: Prva TV
.

I protekle nedelje, Prva televizija i programi Kopernikus grupe bili su omiljeni kanali za više od 5 miliona gledalaca, koji su svoje slobodno vreme provodili uz televizijski program, kod kuće. Oni su živi pokazatelj da kvalitetan i originalan program, bilo da je informativni ili serijski, ne poznaje starosne granice i zavređuje najveću pažnju i poverenje publike.

Grafikon 2, foto: Prva TV
Grafikon 2, foto: Prva TV
.

Tako je Prva bila najgledanija televizija u udarnom terminu među publikom do 50 godina i to sa značajnih 16% udela u gledanosti. Domaće hit serije Prve – Igra sudbine, Tate, Urgentni centar i Senke nad Balkanom, kao i večernji filmovi, bili su očigledno najbolji izbor za opuštanje kod većine gredalaca.

Grafikon 3, foto: Prva TV
Grafikon 3, foto: Prva TV
.

Takođe, Prva je bila I sveukupno najgledanija komercijalna televizija od ranih jutarnjih sati do ponoći sa ubedljivom prednošću od 12% udela u gledanosti u odnosu na konkurenciju.

Kada je u pitanju informativni program, Prva je još jednom opravdala svoju poziciju lidera u informisanju javnosti o najvažnijim i najaktuelnijim vestima i događajima iz zemlje i sveta, a posebno u sadašnjem trenutku borbe sa virusom Covid-19, gde je svaka proverena i tačna informacija od suštinske važnosti za gledaoce.

Tako je Jutro sa Jovanom i Srđanom bio najgledaniji jutarnji program tokom radne nedelje među publikom do 50 godina.

Grafikon 4, foto: Prva TV
Grafikon 4, foto: Prva TV
.

A tokom vikenda su Vesti Prve bile ubedljivo ispred konkurencije među urbanom publikom do 50 godina.

.

Želimo da zahvalimo gledaocima na ukazanom poverenju. I u ovim otežanim okolnostima za sve nas, nastavićemo da kreiramo najkvalitetniji programski sadržaj.

Ostanite uz program Prve televizije.