Info

Uz TV kanale Kopernikus Grupe svakodnevno više od 50 odsto populacije Srbije: Emisija Prva TEMA bez konkurencije

U vikendu pred nama, u subotu I nedelju od 21 sat na Prvoj televiziji očekuje nas još jedno specijalno izdanje emisije “Prva TEMA”, urednice I voditeljke Jovane Joksimović. Sudeći po reakcijama publike ali I zvaničnim rezultatima merenja i istraživanja agencije Nielsen, “Prva TEMA” uživa veliko poverenje gledalaca koja je u milionskom broju ispratila sve informacije koje su saopštene u toj emisiji.

10.04.2020. - 20:00h

Prva tema je tako u martu bila ubedljivo ispred konkurencije sa preko 20 odsto udela u gledanosti dok je emisiju u kojoj je gostovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić pratilo preko dva miliona gledalaca.

Grafikon 1
Grafikon 1foto: Prva TV
Grafikon 2
Grafikon 2foto: Prva TV

O poverenju koje publika ima govori I činjenica da je od početka emitovanja Prvu TEMU ukupno pratilo 3.8 miliona gledalaca ili preko 55 odsto populacije Srbije!

Grafikon 3
Grafikon 3foto: Prva TV

Kopernikus Grupa ulaže maksimalne napore da se i u vanrednim I izuzetno otežanim okolnostima proizvodi najkvalitetniji programski sadržaj za gledaoce koji osim zabavnog čini kredibilan I tačan informativni program.

U prilog tome govore I rezultati istraživanja I merenja prema kojima je Kopernikus najgledanija komercijalna medijska grupa od ranih jutarnjih sati do ponoći sa udelom u gledanosti od 19% među publikom do 50 godina. To znači da je uz program naših kanala svakog dana 3.5 miliona gledalaca odnosno preko 50 odsto populacije Srbije.

Grafikon 4
Grafikon 4foto: Prva TV

Koprenikus je takođe i najgledanija medijska grupa u udarnom terminu sa 23 odsto udela u gledanosti među publikom do 50 godina.

U  ime celog tima koji proizvodi i realizuje program tokom vanrednog stanja želimo još jednom da vam se zahvalimo na tome što ste uz nas.

Podsećamo da je naša Jovana i ovog vikenda sa vama u emisiji Prva tema. U subotu uveče ona će sa stručnjacima iz ove oblasti razgovarati o novim istraživanjima vezano za koronavirus. Zato budite uz Prvu temu svakog vikenda od 21:00.

#OstaniteuzprogramPrvetelevizije i „ostanitekodkuće