Info

Monikina majka obratila se osumnjičenom otmičaru: Dosta si je maltretirao, pusti je da ide kući majci i ocu (VIDEO)

Majka dvanaestogodišnje Monike Karimanović, koja je nestala pre sedam dana i za koju se sumnja da ju je oteo serijski silovatelj, obratila se otmičaru.

26.12.2019. - 11:08h

Ona je uživo, u "Jutru"  Prve televizije, izjavila da se oseća nemoćno i da nema više snage. "Želim sovje dete natrag", kazala je ona, dodavši da ih je posetio direktor policije koji im je reko da policija veruje da je Monika živa.

Na pitanje da li bi želela nešto da poruči otmičaru, ona je rekla:

"Da ima samo malo srca da pusti moju ćerku. Ako taj čovek ima dušu da pusti moju ćerku - dosta sam te maltretirao idi kući majci i ocu...", rekla je majka Monike Karimanović, koja je nestala rano ujutru 20. decembra na putu do škole, od kada joj se gubi svaki trag.

Kasnije će se ispostaviti da je otprilike u vreme njenog nestanka, nestao i Jovanović, javnosti poznat i kao Malčanski berberin - višestruki silovatelj i pedofil. MUP je juče uputio apel građanima sa slikom, uz napomenu da se traga za tom osobom.

Potraga za Monikom traje već danima, a u nju su uključene sve raspoložive i specijalne jedinice MUP-a, uključujući i pse tragače i helikoptere. U jučerašnjoj akciji MUP je objavio i snimke pretresene kuće za koju se veruje da ju je koristio Jovanović i u kojoj su, kako je rečeno, nađeni dokazi da je u njoj bila i Monika.

Dodatni video - Igor Jurić: "Voleo bih da vidim tog sudiju koji ga je oslobodio"

Izvor: Prva TV, B92.net