Info

Brze, žive, važne: NOVE VESTI PRVE!

Od ponedeljka, 4. novembra očekuje vas revolucionarni pomak u jednoj od najgledanijih emisija vesti u Srbiji, jer će nove vesti Prve biti obogaćene i sadržajno i produkciono.

28.10.2019. - 19:00h
Gledamo se od ponedeljka, 4. novembra!
Gledamo se od ponedeljka, 4. novembra!foto: Prva Tv

Gledaoce ćemo dočekati u potpuno novom studiju koji uključuje brojne tehnološke inovacije koje omogućavaju kvalitetnu prezentaciju sadržaja, od korišćenja virtuelne stvarnosti do emitovanja u punoj HD rezoluciji.

Nov studio, jedinstven u regionu
Nov studio, jedinstven u regionufoto: Prva TV

Takođe, biće upotpunjen i sadržaj vesti koje će pored najvažnijih informacija i aktuelnosti iz zemlje i sveta i analitičkih osvrta na ključne događaje, obuhvatiti i segmente iz oblasti koje su od ključne važnosti za praćenje i tumačenje savremenog društva.

Za potrebe emisije vesti, komponovana je i nova muzika koja predstavlja potpunu revoluciju u domaćem televizijskom programu. Autorsku kompoziciju Marka Stojanovića ekskluzivno za Prvu odsvirala je i snimila Beogradska filharmonija.

Ovaj jedinstveni muzički i televizijski projekat predstavlja pionirski poduhvat u produkciji sadržaja koji nije igrane ili dramske strukture, čime je Prva još jednom potvrdila lidersku poziciju među komercijalnim emiterima u Srbiji.

Ono što je najvažnije jeste da termin vesti nije promenjen, što znači da ćemo se od 4. novembra i dalje gledati svakog dana od 18:00 sati.

Informativna redakcija Prve zahvaljuje se svim gledaocima na ukazanom poverenju i poziva vas da i dalje budete uz naše vesti. Pogledajte trejler koji najavljuje nove vesti Prve.