Makron ekskuzivno za Prvu: "Rekao sam ono što mi je na srcu i sada ćemo da radimo zajedno"

Predsednik Francuske Emanuel Makron nastavio je danas posetu Srbiji, razgovorom sa studentima iz Regionalne kancelarije za saradnju mladih (RYCO).

foto: video_media_lib
foto: video_media_lib
.

S njim je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Dvojica predsednika su se na početku upoznali sa mladima, a pre razgovora Vučić je sa kalemegdanske terase pokazao Makronu panoramu Beograda.

Novinarka TV Prve uhvatila je trenutak šetnje dvojice visokih zvaničnika i uspela da na kratko porazgovara s njima. Na pitanje kako je zadovoljan p osetom makrona, Vučić je rekao da bi možda Makronu trebalopostaviti to pitanje. "Zadivljeni smo njegovom energijom ientuzijazmom. Osvojio je srce Srba. TO njemu možda ne znači mnogo, ali nama znači dosta", kazao je predsednik Srbije.

A šta vi mislite, upitala je novinarka Makrona. "Zahvalan sam predsedniku Vučiću. Velika mi je čast što sam ovde sa vama i zadovoljan sam jučerašnjim razgovorima koje smo imali i ovim otvorenim kontaktom sa srpskim narodom. Rekao sam ono što mi je na srcu i sada ćemo da radimo zajedno", odgovorio je francuski predsednik.