Info

AMSS i ADAC: Sve je spremno za predstojeću letnju sezonu

Delegacije Auto-moto saveza Srbije i Nemačkog nacionalnog kluba ADAC na radnom sastanku koji je održan u Minhenu protekle nedelje, a koji se bazirao na pripremama predstojeće sezone u cilju bezbednog saobraćanja i boravka ADAC članova i ostalih državljana Nemačke kroz Srbiju, konstatovale su da je sezona spremna.

06.06.2019. - 14:17h
Axel Kroger Rukovodilac mreze ADAC, Milan Nikolic Generalni sekretar AMSS, Branko Riznik Menadzer mreze ADAC
Axel Kroger Rukovodilac mreze ADAC, Milan Nikolic Generalni sekretar AMSS, Branko Riznik Menadzer mreze ADACfoto: AMSS/Jovana Lukić

Dva kluba uspešno međusobno sarađuju dugi niz godina, a imajući u vidu broj članova ADAC koji tokom godine putuju kroz Srbiju, kao i broj članova AMSS koji putuju kroz Nemačku, na ovom sastanku još jednom su utvrđeni koraci kojima se i jednima i drugima obezbeđuje siguran i bezbedan put do svog krajnjeg odredišta.

„Svi operativno-informativni kapaciteti Auto-moto saveza Srbije su na raspolaganju kako ADAC članovima tako i članovima ostalih partnerskih evropskih klubova, ali i svim vozačima na teritoriji naše zemlje. Imajući u vidu veliki broj članova ADAC koji putuju kroz Srbiju, na sastanku sa kolegama iz ADAC, još jednom smo utvrdili neophodne korake za što efikasnije lociranje članova kojima je pomoć potrebna, uz što kraći period čekanja na pomoć”, rekao je generalni sekretar AMSS Milan Nikolić koji je i predvodio delegaciju AMSS u Minhenu.

Delegacije ADAC i AMSS
Delegacije ADAC i AMSSfoto: AMSS/Jovana Lukić

„Naše službe patroliraju 24/7 na autoputu, što nam omogućava ne samo da u najkraćem roku pružimo pomoć članovima, već i da sprečimo svaki mogući vid zloupotrebe članova od strane onih koji svojim lažnim predstavljanjem pokušavaju da pridobiju ličnu korist od ljudi u nevolji. Kolege iz ADAC izuzetno cene napore koje ulažemo u brizi za njihove članove, što je i ponovljeno na proteklom sastanku“, istakao je Nikolić.

Pozivom Operativnog centra AMSS na broj telefona 1987 iz Srbije ili brojeva telefona +381 11 1987, +381 11 3331200 iz inostranstva, mreža Auto-moto saveza Srbije dostupna je svim vozačima 24/7, 365 dana u godini, u slučaju kvara, saobraćajne nezgode ili dobijanja potrebne informacije, saveta i pomoći u vezi sa saobraćajem.

Rukovodilac mreze ADAC Axel Kroger, Generalni sekretar AMSS Milan Nikolic, Menadzer mreze ADAC Branko Riznik
Rukovodilac mreze ADAC Axel Kroger, Generalni sekretar AMSS Milan Nikolic, Menadzer mreze ADAC Branko Riznik foto: AMSS/Jovana Lukić