Info

Srušio se krov benzinske pumpe u Novom Sadu, povređen jedan vozač (FOTO)

Nadstrešnica benzinske pumpe u Novom Sadu poznatije kao "Mala pečurka" srušila se tokom velikog pljuska, a jedna osoba je tom prilikom povređena.
04.08.2018. - 07:03h
Foto: Katarina Vasiljević, Prva TV
Foto: Katarina Vasiljević, Prva TV

Kako javlja naš dopisnik, povređen je 32-godišnji muškarac, koji se nalazio u automobilu koji je ostao ispod konstrukcije. Kako saznajemo, on je zadobio povredu grudnog koša.

Nakon nevremena koje je trajalo svega desetak minuta, obrušila se konstrukcija NIS-ove pumpe na Bulevaru cara Dušana u naselju Liman u Novom Sadu.

Za sada nema informacija o tome šta bi mogao da bude uzrok pada konstrukcije, ali se pretpostavlja da je do rušenja došlo zbog nevremena koje je pogodilo Novi Sad.

Foto: Katarina Vasiljević, Prva TV
Foto: Katarina Vasiljević, Prva TV

Kako je potvrđeno za 021.rs, na terenu su vatrogasci i Hitna pomoć.

Ispod krova je u trenutku incidenta bilo šest automobila u redu za gorivo.

Nakon incidenta na pumpi saopštenjem se oglasio NIS.

„Usled jakog nevremena koje je zahvatilo Novi Sad, danas oko 18.15 časova došlo je do pada nadstrešnice na benzinskoj stanici „Mala pečurka“ u neposrednoj blizini poslovnog centra NIS-a. Jedna osoba je upućena na pregled u Hitnu pomoć, a oštećena su dva vozila potrošača. Kompanija NIS će sarađivati sa svim nadležnim organima i službama u utvrđivanju svih činjenica ovim povodom, ukoliko bude potrebno pružiće svu neophodnu pomoć i podršku potrošaču i nadoknaditi svu nastalu štetu”, saopštio je NIS.

Izvor: B92.net