Predsednica Hrvatske poslala poruku Novaku Đokoviću!

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović pružila je podršku srpskom teniseru Novaku Đokoviću koji igra polufinalni meč na Vimbldonu protiv Rafaela Nadala.

.

Ona je na svom Fejsbuk nalogu objavila fotografiju sa Đokovićem.

“Novaku Đokoviću, velikom čoveku i sportisti, od srca želim ulazak u finale Vimbldona. Čast mi je da sam imala priliku da ga upoznam lično u našem Umagu”, napisala je ona uz fotografiju.

.

Da podsetimo, Đoković je pružio podršku fudbalskoj reprezentaciji Hrvatske koja u nedelju igra finale Svetskog prvenstva protiv Francuske.

Srpski teniser Novak Đoković i Španac Rafael Nadal nastaviće svoj polufinalni meč na Vimbldonu u subotu pošto je meč prekinut zbog "policijskog časa".

Meč je prekinut u 23 časa po londonskom vremenu, a nastavak se očekuje u subotu od 14 časova po vremenu u Srbiji.

U trenutku prekida srpski igrač je poveo 2-1 u setovima, 6:4, 3:6, 7:6 (9) posle dramatične završnice u taj-brejku trećeg seta.

Đoković i Nadal su bili "žrtve" prvog polufinala koje su igrali Kevin Anderson i Džon Izner. Njih dvojica su na terenu proveli punih šest i po sati, zbog čega su srpskom igraču i Špancu na raspolaganju bila tri sata da igru do trenutka kada ona mora da se prekine.

Izvor: B92