Neispravna i zatrovana voda u Beogradu? Prva TV snimila sve papire o kvalitetu vode!

Juče je na društvenim mrežama počela da se širi vest da se u vodu koju piju Beograđani izlila kancerogena materija te da ona nije dobra za piće. Mnoštvo mejlova stiglo je na adresu Jutra sa Jovanom i Srđanom pa je zato Danilo Mašojević otišao do Beogradskog vodovoda i tamo razgovarao sa direktorom ali je i snimio sve papire o kvalitetu. Ovim povodom oglasio se i zamenik gradonačelnika Goran Vesić i demantovao sve navode sa interneta te rekao da će oni koji su širili paniku snositi posledice.

.

Dragan Đorđević, direktror Beogradskog vodovoda i kanalizacije pristao je da za Jutro sa Jovanom i Srđanom kaže kakav je kvalitet vode, ali i odgovori na pitanja koja su naši gledaoci postavili, a tiču se poruka koje se šire društvenim mrežama.

.

Danilo Mašojević ostao je u Beogradskom vodovodu i tamo zabeležio svu dokumentaciju koja dokazuje kakav je kvalitet vode koju piju Beograđani.

.

Ovim povodom koferenciju za novinare održao je i zamenik gradonačelnika Goran Vesić. Evo šta je on izjavio na ovu temu...