Info

Izmene u saobraćaju tokom inauguracije predsednika Srbije

U petak, 23. juna, tokom svečane ceremonije povodom inauguracije predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, na pojedinim saobraćajnicama u neposrednoj blizini Palate "Srbija" na Novom Beogradu doći će do preusmeravanja i zatvaranja saobraćaja, saopštio je MUP.
22.06.2017. - 10:50h

U periodu od 16 do 22 časa za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar Nikole Tesle, u oba smera, na delu od Brankovog mosta do Ulice Trešnjin cvet.

Takođe, za saobraćaj će biti zatvoren i Bulevar Mihajla Pupina, u oba smera, od Ušća do Ulice Trešnjin cvet, kao i od Brankovog mosta do Bulevara Nikole Tesle.

Saobraćaj i linije gradskog prevoza iz pravca Brankovog mosta biće preusmerene na sledeću trasu: Bulevar Mihajla Pupina – Ulica Milentija Popovića – Bulevar Zorana Đinđića – Ulica Trešnjin cvet, odakle se vraćaju na redovne trase.

Saobraćaj će se iz Zemuna, ka centru grada, odvijati istom trasom.

Javna parkirališta u zoni Centra "Sava" u Ulici Vladimira Popovića, zatim kod Otvorenog tržnog centra i kod Ušća, neće moći da se koriste od šest časova do završetka manifestacije, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Tanjug

Pratite nas i na Viberu!